sobota 18. září 2021

LION - kapitola 9


Kapitola 9 @


Ondry sice tvrdil, že má obchody, ale zdálo se, že většinu dne trávil potulováním se po městě, opíráním se o stromy a přitahováním si Liama blíž, kdykoli se k nim přiblížila známá tvář. Liam měl dojem, že se jím chlubil.

Pár lidí, co Liam znal jménem, ho škádlili kvůli jeho překaženému útěku na svobodu. Ondry kvůli tomu rozhodně schytal svůj díl pošťuchování, ale on se s nimi vypořádal s předstíraným rozhořčením a tvořivou studnicí urážek, co mu zdánlivě nikdy nevyschla. Ale zdálo se, že nic neotupilo jeho potěšení z toho, že každému připomínal, že si nárokoval palteiu.

Když se vrátili domů, Liam byl unavený, tváře ho bolely od úsměvů. Ani nevěděl, že lidi mohli mít bolavé tváře, ale jeho tvář ten nápor rozhodně cítila. Navzdory tomu se nedokázal přestat usmívat. Možná v sobě objevoval masochistické sklony.

„Voníš šťastně.” Ondry očichal Liamovi krk, než mu po něm rychle přejel jazykem. Znovu ovinul paži Liamovi kolem břicha. A Liam nevěděl, jestli to bylo tím soukromím nebo jazykem na jeho teplé kůži nebo prostě faktem, že se cítil dobře, ale penis mu ztvrdl. A dokud měl na sobě vodítko, nedostane se mu žádné soukromé chvilky v koupelně. Frustrovaně zasténal.

„Voníš...” Ondry znovu olízl Liamovi krk.

„Nevím, jak ty, ale já jsem unavený,” řekl Liam. Pokud nemohl masturbovat a pokud ho nikdo neojede, vážně bylo třeba, aby svému penisu dal trochu prostoru na zklidnění. Ta hloupá věc měla Ondryho až příliš moc v oblibě. Zvlášť když se uvážilo, že nebylo možné dosáhnout shody mezi lidskou a rowntskou biologií.

Když Ondryho zatlačil do paže, Ondry ho pustil. Liam se stejně nemohl vzdálit na víc než metr, protože měl vodítko.

„Rád nosíš vodítko?” zeptal se Ondry.

„Cože?” Liam se spíš než pro upřímnost rozhodl pro zdržování, ale než se nadál, byl přitisknutý na stěně Ondryho přední místnosti. Do beder ho tlačila police a Ondry mu svíral ramena. A teď byl Liamův hloupý penis ještě víc zmatený.

„Napínáš se v něm, cítíš ho na své kůži. Proč?”

„Protože—”

„Zalži a vezmu tě zpět k babičkám a ty mají omezenou trpělivost pro ty, co zneužívají chrámu.”

Liam zavřel pusu, až mu zuby cinkly.

Ondry se tělem natlačil na Liama, pevně ho tiskl a tím se Ondryho stehno náhodou ocitlo přímo proti Liamovu tvrdnoucímu penisu. „Řekni mi to.” Ondry se sklonil a okusoval Liamovi rameno.

„Rád vím, že ho držíš,” přiznal se Liam.

Ondry se uvolnil a odstoupil vzad a přejel prstem Liamovi po krku. „Ať už jsi na vodítku nebo ne, jsi můj palteia a vždycky tě budu držet. Ale pokud máš z toho připomenutí radost, možná si najdu příčinu, proč používat vodítko častěji, než je přímo nezbytné. Teď můžeme jít do postele.” Otočil se a zamířil do ložnice a jelikož měl Liam vodítko, musel ho následovat, i když měl zatraceně blízko k tomu, aby se udělal v kalhotách jako puberťák. Ondry si svlékl halenu a zul boty, než se otočil a všiml si, že tam Liam stál.

„Postel, což vyžaduje se svléknout. Promiň, jsem unavený,” řekl Liam. Vymlouval se, zatímco si začal svlékat oblečení. Nebylo to tak, že by Ondry poznal sexuální přitažlivost. Když se přihlédlo k tomu, co Liam vyrozuměl ohledně rowntské biologie, Ondry by byl pravděpodobně po čertech zmatený při pomyšlení, že to Liama přitahovalo. Svlékl se, až měl na sobě jenom vodítko a náramky, než se Ondry otočil s dřevěnou krabičkou.

Liam šátral, aby si ty náramky sundal, tvrdý penis se mu komíhal ve vzduchu.

„Sluší ti,” řekl Ondry. „Vidět tě ozdobeného jedním bílým kamenem mi vážně dělá skutečnou radost.”

Liam zavřel oči, když mu kvůli té chvále zacukalo v penisu. Ale pokud si musel vybrat, čeho se vzdá: jestli vodítka a toho, že ho někdo přitiskne pod sebou a bude ho držet blízko sebe, nebo sexu, mohl se sexu zříct mnohem snadněji. No, snáze. Bude velmi dobrým kamarádem s vlastní rukou.

„Sundáme vodítko,” řekl Ondry a vedl Liama k hnízdu a pobídl ho dolů do hnízda, než zvedl pouto na kotník. Liam obrátil zrak a ta soška s magnety, co předtím použil, byla nápadně pryč.

„Nepokusil bych se znovu utéct.”

„Já vím,” řekl Ondry. „Ale ty nevíš, kdy tě budou pronásledovat tvé strachy. A já si náhodou užívám toho pomyšlení, že tě mám připoutaného v hnízdě.”

Liam zabručel. Dobrá, první překážka na volné cestě do soukromé lázně. Ondry zatahal Liama za ruku, stáhl ho do polštářů a Liam zasténal sebelítostí. Nejhorší na tom bylo, když Ondry rozepínal řemínek na břiše a na horní části stehna. Dvě minuty. Musel to snést jen dvě minuty.

Ondry začal magnetickým klíčem pracovat na zámcích na opasku, byl to mnohem sofistikovanější mechanismus než ten mechanismus magnetického zámku na kotníkovém poutu. Zámky se otevřely, ale Ondry se nepohnul. „Jsi větší než obvykle,” řekl a šťouchl do Liamovy erekce.

Liam bezděky zalapal po dechu a přirazil boky k tomu dotyku.

„Liame?” Ondry zněl naprosto polekaně.

„To je erekce,” vysvětlil Liam, jakmile znovu chytil dech. Toto bylo více než trapné a on byl stejně pořád tvrdý.

„Vážně? Tohle je dost dlouhé, aby to dosáhlo do samičího rozmnožovacího traktu?” Ondry měl oči doširoka rozevřené nevírou nebo možná jen zvědavostí. Světlo bylo v jejich místnosti tlumené, ale Liam si stejně nemyslel, že by bylo třeba, aby se Ondry tak moc nahýbal a zíral na jeho penis.

„Když máme sex, máme sklon na sobě ležet.” Liam se velmi snažil necítit se uraženě. Nebylo to tak, že by lidský milenec naznačil, že byl malý. Žádný milenec k němu nikdy nevztáhl toto konkrétní obvinění. V porovnání s rowntskou anatomií bylo byť jen na spatření lidské erekce třeba mikroskopu. Když byl člověk zvyklý na erekci velikosti třetí nohy, lidská anatomie na to prostě nestačila. Liam zakusil okamžik, kdy měl blízko k hysterii, když zvažoval, co by se stalo, kdyby Rowntové kdy spatřili Craigovu zásobu porna. Všichni ti muži, co si mnuli péra, a přitom se nazývali nějakou odvozeninou slova „obrovský”—rozhodně by to mělo dobrou šanci jako komedie.

Místo toho, aby Ondry přitiskl Liama na bok, zvedl mu nohu a odemkl řemínek na stehně po slepu. To bohužel také vedlo ke spoustě šátrání a když se Ondry prsty otřel o Liamův otvor, byl si celkem jistý, že se Ondrymu udělá po celém obličeji. Zámek se konečně poddal a Ondry z něj stáhl řetízky.

„Pokud se toho budu dál dotýkat, vyprodukuješ genetický materiál?” zeptal se Ondry, zatímco udělal krátký proces s řemínky kolem Liamova kolene a kotníku. Odhodil vodítko stranou.

„Ach ano.”

Ondry se natáhl a přejel po údu prstem. „Bude to bolet?”

Liam zalapal po dechu, když se mu Ondryho prsty sevřely kolem údu. „Rozhodně ne. Lidé. Sex. Rozkoš, vzpomínáš?”

„Jeví se to rozkošně.”

„Absolutně,” řekl Liam. Prohnul se v zádech a vykřikl, zatímco mu kvůli té stimulaci zpíval každý nerv. Ondry položil svou volnou ruku Liamovi přes paže, takže mu je obě přitiskl k zemi, a Liam vážně začal přirážet do vzduchu. Ta bezmocnost uhodila do jeho submisivních sklonů tak silně, že se téměř na místě udělal.

„Jak funguje nereproduktivní kopulace?”

„Teď?” Liamovi se zlomil hlas jako dospívajícímu chlapci. „Teď chceš přednášku biologie ohledně lidských genitálií?” Ta slova ze sebe vyrážel, protože Ondry přesunul své zvědavé prsty dolů a obkružoval jimi Liamovy varlata.

„Muži kopulují jenom s ženami?”

Liam ztěžka oddechoval. „Ne,” podařilo se mu konečně.

„Používá se prostě jen hmatová stimulace penisu nebo jsou i jiné erotogenní zóny?” Ondry na Liama shlížel s očima tak doširoka rozevřenými zvědavostí, že to Liama polekalo.

„Můžeme si o tomhle promluvit později?”

„Později budeš podivně zamlklý ohledně věcí, co tvá kultura považuje za tabu. Chci si s tímhle hrát a přinést ti rozkoš,” vysvětlil Ondry, jako kdyby to byla ta nejpřirozenější věc na světě— dokonce i ta nejlogičtější. „Co by s tebou lidský samec mohl zrovna teď udělat?” Vrátil se k hlazení Liamovy předkožky a Liam chvíli nedokázal ani utvořit slova. Sténal a pohyboval boky v tiché úpěnlivé žádosti.

A pak byla ta ruka pryč. Liam lapal po dechu, ze zorného pole se mu pomalu vytrácela šeď, zatímco on vzhlédl k Ondrymu.

„Jak začínáš být vzrušený, neustále roztahuješ nohy. Máš tam nějaké další genitálie?” Ondry se sehnul, jako kdyby se hodlal podívat, a Liam se snažil přitisknout nohy k sobě. Rowntská síla bohužel vyhrála.

Jednou rukou držel Liamovi zápěstí na břiše a stejně měl sílu na to, aby mu nohou a druhou volnou rukou roztáhl nohy.

„Není to vidět,” vyhrkl Liam konečně, když to vypadalo, že Ondry bude možná pátrat, dokud něco nenajde. Ondry byl podivně zkroucený a natáhnutý, aby mohl Liama držet, ale při tom objevu vzhlédl.

„Kde to je?”

Liam zasténal. V téhle fázi Ondry začne dělat průzkum dutin, dokud nenajde tento nový orgán. A tak mu Liam mohl říct pravdu nebo se mohl nechat prozkoumat způsoby, co možná nebudou tak příjemné. Věděl, co chtěl, ale říct to nebylo snadné. Ruka kolem jeho zápěstí se sevřela pevněji a Ondry mu obě zápěstí přitlačil do břicha a držel ho pod sebou. Bylo to tiché připomenutí jak Ondryho síly, tak jeho slibu, že k tomu Liama přinutí. „Nemůžeš udělat to, co by udělal lidský muž,” pokusil se Liam vysvětlit. „Lidský muž by vsunul svůj penis do mého konečníku. Kdybys to zkusil, zabil bys mě.”

„Proč by to udělal?” zeptal se Ondry. Ta zvědavost přetrvala, i když uvolnil své sevření na Liamových zápěstí.

„Protože by to bylo těsnější než v ženském reproduktivním traktu. A to přinese muži rozkoš.”

Ondry sebral z podlahy halenu, ovázal ji Liamovi kolem zápěstí a pak na ní zavázal pevný uzel. Jakmile Liamovi svázal ruce, vzal je do jedné ruky a druhou mu ovinul kolem krku. Z racionálního pohledu měl Liam podezření, že to bylo symbolické gesto, nebo možná dokonce způsob, jak pomocí cév na krku zkontrolovat srdeční tep. Z emocionálního pohledu bylo na tom, že měl kolem svého slabého krku ovinutou silnou ruku, bylo něco vzrušujícího a strašlivého zároveň.

Ondry mu palcem mnul malou část kůže hned pod bradou. „Co bys z tohoto získal?”

„Ehm...”

Ruka kolem jeho krku se nepatrně sevřela.

„Zadní část mužských genitálií spočívá proti membráně, takže pokud něco vsuneš několik centimetrů do konečníku a přitiskneš to ke středu těla, tlačíš z té strany do genitálií.” Liam to ze sebe vyhrkl s rudou tváří. Bylo to tak absurdní místo, kam uložit genitálie. Naprosto absurdní. Většina ras považovala lidi za divné, že k močení a kopulaci používali stejnou strukturu, a tohle bylo mnohem horší.

„Nechtěl bych tam vsunout penis, ale můžu zvážit jiné přívěsky.” Ondrymu zacukalo v tvářích pobavením, zatímco se jeho ocas ovinul kolem a přejel mu po odhaleném břiše a pak se vydal dolů a otřel se o citlivý žalud.

„Ach kruci,” vydechl Liam. Možná by řekl víc, ale ten ocas se mu rychle jako had ovinul kolem penisu a stiskl. Liam zakřičel a přirazil k tomu dotyku. Ondry mu přitlačil ruce zpět, přitiskl ho k podlaze prostě tím, že si na něj lehl. A ta šedá mlha sexuální potřeby znovu začala zamlžovat Liamovy smysly.

Ondry se překulil mírně na bok, ale stále Liama tiskl. Teď Liama hladil od břicha až k holému boku, až dokud Liam nelapal po dechu. A pak ho něco šťouchlo do zadku. Liam cítil, jak se mu nohy roztahovaly víc do strany, a on zápolil, aby našel to správné rowntské slovíčko pro to, co teď tak moc potřeboval.

„Kluzko,” vyhrkl nakonec. Celé tělo měl horké touhou a každý sval se mu stahoval, aby se mohl udělat. „Je třeba kluzko, aby ses tam nahoru dostal.”

„Věř mi, Liame. Nech to být a věř mi.” Ondryho slova se ozvala s podivným sotva slyšitelným bručením, co Liam nepoznával. Ale jak se mu celé tělo napínalo proti té touze se udělat, neměl kapacitu věnovat pozornost lingvistice. Ondryho ústa ochutnávala Liamův krk; rukou mu škádlil penis.

Jeho otvoru se dotklo něco chladného a Liam zvrátil hlavu dozadu a ještě víc roztáhl nohy. Vnikl do něj kluzký ocas, naplnil ho, natáhl mu ty svaly. Liam ztěžka vydechl, neboť se zdálo, že ten ocas víc a víc tloustl a nutil jeho svaly se natáhnout a podvolit.

Když ten dotyk zamířil na jeho prostatu, Liam vykřikl. „Prosím,” žadonil v angličtině, mozek mu nedokázal přemýšlet v rowntštině. „Prosím.” Vykřikl to slovo a tlak na jeho prostatu se zmírnil. Liam ovadl a pusou zhluboka lapal po dechu. Ale pak se to zduření vrátilo a Liam sebou divoce házel. Opřel se patami o zem a co možná nejsilněji přirazil nahoru.

Ruka kolem jeho penisu se začala pohybovat, sjížděla nahoru a dolů, až Ondry napodoboval pohyby přirážení a oblažoval Liama. Za zavřenýma očima Liamovi vybuchl ohňostroj a on pocítil závrať, jak jeho tělo spotřebovávalo vzduch rychleji, než co on mohl nasát do svých přehřátých plic.

Po břiše se mu kradl teplý, vlhký pruh a Liam otevřel oči a spatřil Ondryho, co seděl vedle něj a skláněl se k němu, aby mu olízl pot z těla. Liam se s výkřikem udělal. Ze štěrbiny na penisu mu vytrysklo bílé a Ondry několikrát zamrkal, než se sehnul, aby sperma ochutnal.

Liam se položil zpět do polštářů, jako bez kostí a nedokázal zvládnout nic víc, než tam jen přerývaně dýchat. Dovolil Ondrymu, aby mu položil nohy k sobě a rozvázal ruce a uložil paže podél těla. Ondry přetáhl přes Liamovo chladnoucí tělo přikrývku a pak se na okamžik vytratil na toaletu.

Liam zavřel oči, vznášel se na endorfinech. Tělo mu neustále vysílalo malé výbuchy rozkoše, malá píchnutí postorgasmových křečí, kvůli čemuž se Liam cítil, jako kdyby se vznášel nad vlastním tělem, přivázaný jen následnými otřesy intenzivního potěšení, co mu neustále otřásalo základy.

Brzy se Ondry vrátil a vklouzl do polštářového hnízda vedle něj, rukama přejížděl Liamovi po těle. „Ta horoucnost je normální?” zeptal se Liama.

Liam zabrumlal a na oplátku se mu dostalo pobaveného zabručení.

„Myslím, že budu předpokládat, že to znamená, že tě to netrápí. Když se ztratíš v rozkoši, jsi nádherný. Myslím, že ti to budu rád a často dělat.”

Liam se přinutil otevřít oči, tím oparem pronikaly první úponky nepokoje. „Já nechci...” Zarazil se a musel se probrat vlastními myšlenkami, aby se rozhodl, co to nechtěl.

Ondry se přikulil blíž, takže byl napůl na Liamovi, a přitiskl mu jednu paži k zemi. „Co nechceš?”

Liam se snažil vměstnat řeč zpět do všech správných míst ve svém mozku. Po tom, co mu Ondry provedl, to nebylo snadné. „Nechci, aby to bylo o mém potěšení.”

Ondrymu se pevně napnuly tváře. „Rád ti dopřávám potěšení. Pěkně mňoukáš.”

Liam si nebyl jistý, že to byl kompliment, ale diskuzi o lidských zvucích během sexu odsunul na vedlejší kolej. „Ale já ti chci dopřát potěšení, zařídit, že se budeš cítit dobře. Sex je vzájemná věc.”

Ondry si přitáhl Liamovo lapené zápěstí k ústům a chvíli mu z kůže sál slaný pot. Nebylo to dost na to, aby to po sobě zanechalo stopy, ale Liam se stejně zasvíjel. Jeho penisu by se zamlouvalo vrhnout se na druhé dějství, ale bylo až příliš brzy.

„Sex pro nás není potěšením,” přiznal Ondry nakonec. „Kdybys byl silný nebo kdyby moc chtěl dovolit, aby se můj genetický materiál dostal do tvých vajec, dovolil bych, abys mě přitiskl na břicho a pak mi manuálně manipuloval s penisem, aby dosáhl plné velikosti. Pak by sis na mě dřepl, vršek mého penisu v tvém reproduktivním traktu, sevřel bys ho svaly, co by se neuvolnily, dokud bys mi neprotrhl vak se spermatem v penisu a nevymáčkl sperma ven. Ani nechci, aby ses o něco z toho pokoušel. Obávám se, že bych tě ošklivě zranil, než abych ti dovolil se pokoušet o něco takového.”

„Dobře. Brr.” Liam se zašklebil. A to tak vyváděl, že měl sexuální orgán skrytý v konečníku. Lidé jasně vyhráli v té reprodukční loterii. „Ale chci zařídit, že se budeš cítit dobře.”

Jak se to postsexuální zamlžení rozplynulo, do kostí se mu vkrádal pocit nervozity.

„Chceš, abych byl ukojený a znavený?” zeptal se Ondry. „Jako ty po sexu?”

Liam přikývl. „Jo.”

Ondry zaklonil hlavu v gestu, co Liam ještě nikdy předtím neviděl. „Opatrovnický rodič dělá mnoho věcí, aby dítě ukonejšil. A jsou to věci, které jako dospělí nemůžeme svěřit jinému Rowntovi, aby nám je udělal. Často nacházíme útěchu v tom, že si to děláme sami, ale není to to samé.” Ondry natáhl ruku a pohladil si sval na obou stranách průdušnice. Prsty následoval linii svalu dolů, až kam zmizela v prsní kosti. Oči se mu pomalu zavřely a Liamovi cukalo v prstech to vyzkoušet. Jeho postkoitální opar se vypařil, jak sledoval Ondryho tělo reagovat na tu stimulaci. Svaly na hrudi se mu vyhladily a tvář se mu uvolnila.

„Můžu?” zeptal se Liam tiše.

Ondry otevřel oči a dal ruku pryč, aby udělal Liamovi prostor. Liam se natáhl a přejel konečky prstů po té sametové kůži. Těsně pod povrchem cítil tep a on jej následoval až k místu na půl cesty mezi Ondryho bradou a lopatkami. Prsty našel malou bouli.

„Fora,” řekl Ondry pomalu, hlas měl téměř nejasný a oči zavřené. Liam prsty zkoumal obě strany hrdla, ale jenom na jedné byla ta malá boulička. Přesunul se dolů a našel místo, kde se pod kůží sbíhaly svaly, a pak ještě dál k prvnímu náznaku kosti, kde začínala hruď. Jak Liam přejížděl hřbetem prstu cestou zpět, Ondry tiše bručel.

„Jsi tak teplý,” zašeptal Ondry. „Tak velmi teplý.”

„Tohle je jediná zóna?”

„Další je zezadu na krku.” To řekl až po nepatrném odmlčení.

Liam se k němu naklonil a vtiskl mu na jemnou kůži polibek. „To můžu prozkoumat jindy,” zašeptal a sledoval, jak se ty drobné chloupky napřímily, zatímco se přes ně přelil jeho teplý dech. Ondry zaklonil krk ještě víc a Liam otevřel pusu, aby proti kůži vydechl víc tepla. A pak palcem uhladil všechny ty drobné chloupky, co se napřímily.

„Jsi můj palteia. Můžeš zkoumat, co se ti zachce,” řekl Ondry, jak se přetočil na břicho. „Pokud si myslím, že tvé průzkumy projevují touhu vrátit se ke starým způsobům, samozřejmě tě také můžu přivázat na vodítko a připoutat tě ke zdi, dokud si nevzpomeneš, že jsem tvůj chilta.”

Kvůli té výhrůžce se Liam usmál. Mít někoho, kdo měl druhého rád tak moc, že by ho připoutal ke zdi, stálo za zmínku. U někoho jiného by to bylo týrání, ale Liam se tak dlouho oddával provinilým představám o tom, že se poddá nějakému silnému muži, že mu to přišlo víc jako bezpečí. I kdyby přišel o rozum a pokusil se vrátit, rozhodně by znovu neprošel psychickými testy. „Můžeš mě připoutat, kdykoli se ti zachce. A nepotřebuješ k tomu výmluvu,” přiznal se Liam. Přiznat něco takového bylo snazší, když to říkal čelem k jeho zádům.

„A to udělám. Tvoje potřeba být přinucen k tomu, co je pro tebe zdravé, mě nutí přemýšlet, jak vykonávat svou povinnost chilty,” zamumlal Ondry do polštáře, ale Liam neodpověděl. Nechtěl diskutovat o svém štěstí. Chtěl učinit šťastným Ondryho.

Liam přejel rukama Ondrymu až k ramenům na místo, kde mu začínal krk, a tam našel tu samou sametovou kůži. Jak Liam prozkoumával tu jemnou kůži k místu, kde se akorát vzdouvala Ondryho lebka, jeho svaly se vyhladily. Znovu se ozvalo to vzdálené bručení a Liam se ztratil v těch pomalých tazích prstů po sametu a pohledu na to, jak se Ondryho svaly pomalu uvolňovaly. Plocha jeho zad se z mapy svalů a kostí proměnila na hladký povrch, tmavý purpur jeho kůže v tlumeném světle téměř zářil.

Liam se naklonil blíž a políbil Ondryho na zátylek. Když se kůže stáhla a všechny ty jemné chloupky se napřímily a polechtaly Liama na bradě, políbil ho znovu a znovu, nechával po sobě cestičku z polibků, až se dostal znovu na vršek Ondryho zad. Když skončil, viděl, že všechny ty chloupky odrážely tlumené, rozptýlené světlo, takže kolem Ondryho krku téměř vytvářely jakousi svatozář. Jemnými dotyky Liam přemluvil každý jednotlivý chloupek, aby se zase položil, a pak udělal další cestičku z polibků na opačné straně Ondryho páteře.

„Tohle je mnohem příjemnější než sex,” řekl Ondry, slova se mu stále slévala dohromady. „Mohl bych tě to nechat dělat celou noc.”

Liam uprostřed své hrudi pocítil žár, co ho zahřál mnohem víc než jakýkoli orgasmus. Najednou pomyslel na všechny ty chvíle, kdy se ho Ondry dotkl na krku, kdy mu kolem něj ovinul prsty, až to Liamovi přišlo jako obojek. Útěcha. Utěšoval Liama.

„Dělal bych to pro tebe celou noc,” zašeptal Liam, rty měl centimetry od Ondryho krku, takže se mu přes kůži převalil teplý vzduch.

Ondry se přesunul, převalil se na záda a pak se odsunul zpět doprostřed hnízda, než Liamovi ovinul ruku kolem pasu.

„A pak bychom byli ráno oba velmi unavení.”

„Dělají tohle všichni palteiové?” zeptal se Liam, jak Ondrymu přejížděl prsty po liniích krku.

„Důvěrně se dotýkají? Většina,” souhlasil Ondry. „Dospělí spolu kopulují, ale jenom palteiové mají dostatečnou důvěru, aby si je pustili ke krku.” Tváře se mu napjaly, takže jeho oči získaly mnohem užší tvar, co Liam začal rozpoznávat jako náklonnost.

„Nepřekládá se to jako následovník,” řekl Liam tiše. „Nikdy jsem nebyl moc dobrý následovník. Nesnášel jsem své vůdce, že jsou hloupí.”

„Tvoji dřívější vůdci jsou hloupí,” řekl Ondry a zdůraznil to slovo dřívější, zatímco sevřel paži Liamovi kolem pasu.

„Možná. Ale v mládí jsem strávil spoustu času tím, že jsem nikoho nenásledoval. Ale ve svém nitru jsem chtěl vždycky najít někoho... někoho, komu bych mohl věřit, komu bych mohl sloužit. Chtěl jsem někoho učinit šťastným. A víc než cokoli jiného jsem chtěl někoho, co by mi řekl, co je třeba, abych ho učinil šťastným.”

„Palteia se rodí jako palteia,” souhlasil Ondry a probíral se Liamovými vlasy.

„To slovo je submisivní,” řekl Liam. „Vzal sis mě, protože jsem submisivní.”

Ondry to sekundu zvažoval. „Nelíbí se mi to spojení s lingvistickým kořenem sub. Nemyslím si, že to je dobrý překlad.”

Liam položil hlavu Ondrymu na hruď a zavřel oči. „Ano, je to dokonalý překlad,” řekl. „Moji lidé prostě jen nerespektují ty, co si tu cestu zvolí.”

Ondry potichu zasténal. „Tvoji lidé jsou hlupáci a nikdy ti nedovolím, abys kdy znovu vkročil na jakýkoli lidský svět.”

„Dobře,” souhlasil Liam snadno. Na sekundu slyšel Ondryho rychlé, úsečné nadechování, jak ho očichával. Zmatek. Nevíra. Ale faktem bylo, že Liam neměl zájem znovu se vrátit na lidský svět. Byl Ondryho a tam taky zůstane.

Nakonec Ondryho čichání ustalo a začal ze sebe vydávat velmi tichý zvuk, co se Liamovi rozléhal v hlavě, jak ležel na Ondryho hrudi. Ten zvuk jej konejšil a Liam usnul za jemného bručení tiše vokalizované spokojenosti jeho dominanta.
----------------------------------------

~ Neboli to, na co jsme všichni netrpěli čekali... A příště nás čeká poslední kapitolka!  


8 komentářů:

  1. Tak tohle se četlo opravdu krásně. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. To bylo nečekaně neotřelé pojetí, ale moc krásné.🥰 Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem 🧡🧡🧡 skvelá kapitolka

    OdpovědětVymazat
  4. Mnohokrát děkuji za další kapitolu :D :D :D
    Ondry s Liamem mě vážně nezklamali :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná kapitola. Nechci se s nimi rozloučit 😥

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji a těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuji za další super kapitolu 😍.

    OdpovědětVymazat