sobota 25. září 2021

LION - kapitola 10


Kapitola 10


Liam se pohnul a na lýtku mu spočinulo několik chladných oček řetězu. Kvůli tomu vniknutí do jeho spánku zasténal a pokusil se přetočit, ale kolem pasu mu sklouzla Ondryho paže a přitáhl si ho blíž.

Liam si povzdechl a přitiskl se k té síle. Oknem dovnitř pronikaly šikmé paprsky světla a on oči zase zavřel. Jeho úzké lůžko a tichý pokoj na lidské základně byl pryč... pravděpodobně přidělený někomu jinému, co měl přiletět. Nějaký další voják unikl z Civilní války a bude si užívat sezení v čtvercové místnosti a sledování Craigova porna. Bude hrát karty s ostatními a bude dělat drzé poznámky ohledně Giny a ta mu na oplátku bude vyhrožovat.

Liam bude mít radši teplé hnízdo s Ondrym.

Ondry se pohnul a pohladil Liama po boku. Liam vytáhl ruku z mezery mezi jejich těly a přejel prsty po jeho paži. Ondryho kůže byla na dotyk mírně studená, chladná a suchá a tak velmi jemná. Když se mu na bok přetočil Ondryho ocas, Liam se usmál.

Liam ospale řekl: „Dobré ráno.”

„Nechť slunce přinese příležitosti,” řekl Ondry. Jeho ocas se stočil kolem Liamova stehna a Liamův penis bolel těmi nejlepšími způsoby. Poprvé po dlouhé době si dovolil žít v té blažené bolesti, zatímco sloužil svému milenci. Poté, co si přísahal, že se bude lépe chránit—že bude svou pravou podstatu skrývat—začal být sex rychlý a tvrdý. Udělal se, ale nikdy nedovolil svým potřebám se ukázat z toho pečlivě vystavěného vězení. Někdy měl pocit, že jeho sex byl jen o něco víc než masturbace.

Ale teď Liam táhl prst od středu Ondryho krku k těm bodům blaženosti. Pořád nevěděl, jestli fora znamenala tu malou bouličku nebo erotogenní zónu jako celek. A nezajímalo ho to. Jen chtěl Ondryho vidět šťastného a ukojeného. Potřeboval někomu sloužit a věřit, že jeho služba nebude zneužita proti němu. Chtěl cítit bolest svých vlastních zanedbaných potřeb a vědět, že měl dost síly, aby rozkoš někoho jiného kladl před svou vlastní.

Liam se prsty otřel o okraj té jemné kůže a Ondry ze sebe vydal tichý trylek, než chytil Liamovo zápěstí do pevného úchopu.

„Pokud to uděláš, práce se neudělá. Dneska musíme zajít za Reilem. Povídá se, že při svých rytinách trénoval novou techniku, což vždycky vede k nadbytku zboží, co mu přijde podřadné. A zbytku vesmíru to přijde velmi půvabné.” Ondry se odkoulel a Liam zůstal uprostřed hnízda, zamotaný v přikrývkách s bolavým penisem a bez šance k službě.

„Reil se ti bude líbit a mám v plánu ho nechat trpět za to, že mě nazval hlupákem, že jsem se ti dvořil.” Ondry zamířil k polici, něco z ní vzal a pak se vrátil do hnízda a začal odemykat Liamovo kotníkové pouto. Liam si k sobě tiskl přikrývku a snažil se přesvědčit svůj penis, aby teď ne vzal jako odpověď. Ale Ondry obětoval sekundu k tomu, aby Liamovi na kotníku promnul malé kroužky, a Liamovi se po noze přelily záchvěvy rozkoše a penis mu ještě víc ztvrdl.

Liam otevřel pusu, připravený svého milence svést, ale Ondry se odvrátil, jeho pohyby byly věcné. Liama bodlo zklamání, ale jeho potřeby byly až na druhém místě po těch Ondryových. Většinu času mu to přišlo sexy.

Zrovna teď submise znamenala, že se musel sám postarat o svůj bolavý penis. „Rád bych chtěl chvilku na toaletě. A vážně bych byl velmi rád, kdybych tam mohl jít sám,” řekl Liam se svým nejatraktivnějším úsměvem.

Ondrymu se rozšířily oči a zíral na Liama. Jednu ruku měl položenou na Liamově lýtku a ten bod kontaktu si pomalu nárokoval veškerou Liamovu pozornost. Cítil každý jednotlivý z těch tří Ondryho prstů, cítil drsnější palec, co spočíval blízko jeho kolene, cítil, jak Ondryho kůže pomalu nasávala teplo Liamovy teplejší kůže.

„Proč?” zeptal se Ondry.

„Lidé některé tělesné funkce preferují vykonávat v soukromí a bylo mi nepříjemně, když ses díval. Ale když jsi byl víc můj únosce než milenec, snášel jsem to. Když jsi teď můj milenec, rád bych si myslel, že mi můj milenec dopřeje trochu soukromí.”

Ondrymu se rozšířil nos a Liam cítil, jak se mu rozpalovala tvář. Jeho milenec/majitel/přítel ho větřil. Liam měl v minulosti podezření, že Rowntové byli víc čichově založení než lidé. Přemýšlel, co Ondry zrovna teď cítil.

Ondry se nahnul vzad a prohlížel si ho. „Takže milenci mají jiná společenská pravidla?”

„Někdy,” souhlasil Liam. „Někdy se milenec použije jednou, protože potřeba sexu je příliš velká, a pak se na toho člověka zapomene. Ale když se lidé navzájem vybírají znovu a znovu, zvlášť v monogamním vztahu, pravidla se mění.”

„Tyto pravidla neznám. Neposkytl jsi mi pravidla pro monogamní vztahy.”

Liam se při takové rowntské logice musel usmát. Když dotyčný čelil nevědomosti, vyjednával o informace. Vláda neschválila knížky s manželstvím, protože se v nich často ukazoval manželský nesoulad. A vztahy byly v xenologii obtížné téma. „Zaprvé si trochu víc vzájemně věří.”

„Ale tobě se vodítko líbí.”

Liam ještě víc zrudl v tváři. Tímhle tempem Liam utrží spáleniny prvního stupně kvůli horkosti vlastního uzardění.

„Budu dál používat vodítko,” řekl Ondry pevně.

„Dobře.” Liam nasucho polkl při představě řetězu pod volnými kalhoty. „Ale můžu jít sám do koupelny?”

Ondry si potichu odfrkl. „Není se odtamtud jak dostat, takže pokud máš nějakou zbytkovou loajalitu vůči svým lidem, nepomůže ti to znovu utéct.”

Liam se k němu natáhl a položil mu ruku na paži. „Jedno z těch společenských pravidel, co se mění, je to, že už se znovu nepokusím odejít. A ano, mám rád vodítko.” Po tom přiznání Liamovi hořely tváře. „Ale moje primární loajalita patří tobě.”

„Ale chceš soukromí?”

„To je lidská věc,” řekl Liam upřímně. Lidé pro různé tělesné funkce preferovali soukromí, a to včetně honění. A pokud se nevyhoní, bude pro něj chůze velmi obtížná. Buď to, anebo se udělá, když mu bude Ondry nasazovat vodítko. A to by bylo trapné.

S posledním odfrknutím Ondry stáhl ruku z Liamovy nohy a poprvé po dnech byl Liam bez pout. Cítil se divně. To místo na noze, kde spočívala Ondryho váha, bylo nepříjemně chladné a Liam držel přikrývku a nebyl si jistý, co má dělat s rukama.

Ondry se v dřepu naklonil dozadu a sledoval ho. Liam se pomalu postavil a vylezl z hnízda. Ondry ho stále sledoval.

„Budu jen támhle,” řekl Liam a Ondry se postavil. Liamovi se napnuly koule, když si uvědomil, že Ondry byl připravený na něj skočit při prvním náznaku pokusu o útěk. Kvůli tomu, jak ho Ondry tak litě pozoroval, se Liam chtěl hned tam uprostřed ložnice udělat—udělat se, aniž by se sám sebe dotknul. Ale jelikož to nebylo pravděpodobné, otočil se a zamířil do koupelny.

Liam zavřel dveře, opřel se o ně a snažil se popadnout dech. Správně. Postarat se o to, a pak mohl Ondryho následovat, aniž by se ztrapnil. Liam se přesunul k rowntskému ekvivalentu toalety a vzal si penis do ruky. Byl tvrdý, bolavě tvrdý. Varlata už měl stažená a vršek penisu se mu tlačil z předkožky.

Liam si skousl ret, zatímco zápolil o to, aby nevykřikl. Kdyby vykřikl, Ondry by byl v mžiku v koupelně. Místo toho Liam svůj křik spolkl a ztratil se v temné rozkoši mnutí svého penisu. Nejprve se pohyboval pomalu, týral se tím tlakem a tím, jak mu předkožka sjížděla po vršku penisu. Cítil v sobě vzdouvající přílivovou vlnu touhy a on natáhl ruku, aby se zatahal za jednu bradavku. Představil si ten pocit vodítka na své noze. Zavřel oči a představil si Ondryho nad sebou, jak ho větří, jak ty silné prsty prozkoumávaly každý centimetr, až dokud neobjevily Liamovy citlivé pecičky.

Liam se mnul rychleji. Sáhl si mezi nohy a jemně si jednou rukou dráždil varlata. Druhou pumpoval svým bolavým penisem, ale cítil, jak jeho orgasmus ustupoval. Se zoufalým zamňouknutím Liam přirazil boky ke své pěsti, doufal, že najde uvolnění. Cítil, jak mu po zádech stékal pramínek potu a soustředil se spíš na to než na tupou bolest v koulích. Bolest v jeho přílišně tvrdém penisu nabyla na intenzitě.

Když si Liam vyměnil ruce, ten nový úhel mu po páteři vyslal mrazení rozkoše, ale pak svou levou rukou nedokázal dostat ten správný úhel. Každý ten příraz mu přišel mimo a Liam znovu změnil ruku na pravou. Začala se v něm vzdouvat počínající panika, jak si uvědomil, že ztrácel tu ostrou hranu svého chtíče.

„Ššššš,” zašeptal mu Ondry do ucha. Zdánlivě se objevil odnikud a přitiskl se Liamovi k zádům. Ondryho převelká ruka spočinula Liamovi na boku, prsty se mu zaryl do masa a Liam beze slov vykřikl. Ondry silněji sevřel prsty kolem Liamova pravého zápěstí a přinutil ho dát ruku pryč. Kvůli tomu pocitu omezení Liamovi zacukalo v penisu a oči mu zvlhly kvůli té kombinaci chtíče a bolesti.

„Tak zajímavá biologie, a tak velmi nádherně zranitelná,” zašeptal Ondry, zatímco jednu paži ovinul Liamovi kolem břicha, aby ho udržel na místě, zatímco druhou rukou začal napodobovat pohyby honění Liamova nezdařeného úsilí.

„Hladčeji,” vydechl Liam a narazilo do něj pár ošklivých emocí, ale nemohl přestat. Ne když Ondryho pohyby ztratily ten trhavý ráz a když začaly klouzat nahoru a dolů. Liamův penis si najednou nárokoval každý mililitr krve v jeho těle. Ondry si přitáhl Liama blíž a Liam se chopil jeho paže a pevně ji držel, zatímco boky vyrážel nahoru.

Ondry jen o trošku víc sevřel pěst a Liam vykřikl a udělal se. Ondry ho držel pod špatným úhlem a sperma se rozstříklo po celé míse a části zdi, ale Liam se staral jen o to herkulovské úsilí, co musel vynaložit na dýchání. Ovadl v Ondryho náručí a cítil, jak se každý jeho sval poddal. Ondry vtiskl Liamovi polibek na rameno.

„Vrátíme se do hnízda?”

„Musím se vyčúrat,” řekl Liam. „Totiž zrovna teď nemůžu, ale tak zhruba za minutu se budu muset rozhodně vyčúrat.”

Ondry to nijak nekomentoval, ale dál podpíral Liamovu váhu, jednou rukou přejížděl po jeho opocené kůži. Liam se natáhl po svém penisu, ovšem zjistil, že Ondry se odmítal vzdát kontroly. I když by to za jiných okolností mohlo být sexy, teď bylo Liamovi trapně. Snažil se o svoje věci postarat sám a v tichosti. Nechtěl Ondryho zatěžovat, když Ondry rozhodně neměl zájem o ranní důvěrnosti.

Chtělo to trochu vnitřního konverzování, ale Liam se nakonec přemluvil, aby se vymočil, a Ondry namířil ten žlutý proud do toalety. Pak ho oklepal. A pak aniž by se ptal na Liamovy preference je odvedl zpět k hnízdu, vstoupil do něj a Liama stáhl s sebou.

Když se Ondry posadil, Liam nakonec skončil na jeho klíně, protože Ondry odmítal uvolnit paži kolem jeho břicha.

„Vylil jsi další genetický materiál,” okomentoval to Ondry a to neznělo nijak zvlášť sexy.

„Po ránu se to někdy děje,” řekl Liam a pokrčil přitom rameny. Jasně musel zařídit, aby se to nestalo, ale to možná bude nějakou dobu trvat.

„Dneska jsi nevoněl šťastně.”

„Jako kdy?” Liam se zasvíjel, aby lépe viděl Ondrymu do tváře.

„Jako včera v noci.”

Upřímně řečeno si to Liam tak moc neužil. Po Ondryho pozornosti se jeho ruka zdála jako smutná náhrada.

„Všichni lidé ráno vylévají genetický materiál?”

Liam si odfrkl. „Většina by pravděpodobně ráda.”

„Ty bys rád?”

Liam se odvrátil čelem ke vzdálené straně místnosti. Rukou si promnul oči a snažil se vymyslet, co říct. Měl pocit, jako kdyby ho postavili na středové jeviště, aby si na něj všichni ukazovali a mluvili o něm. Chtěl utéct. Ale to mu Ondryho paže kolem pasu nedovolila.

„Na co myslíš, můj palteio?” Ondry mu volnou rukou přejel po paži.

„Tohle by nemělo být o tom, co chci já,” vyhrkl Liam. Chtěl vědět, že svého partnera činil šťastného, že svému partnerovi sloužil.

„Jsi můj palteia. Moje potřeby jsou vždy ve středu. To chápu,” řekl Ondry, zněl zmateně. „Kvůli čemu si myslíš, že se to změnilo?”

„Musíš—” Liam se zarazil.

Ondry se přesunul a Liam mu dovolil, aby ho otočil a usadil, zády spočinul v polštářích. Celou dobu měl zavřené oči. Otevřel je, až když Ondry spočinul svou vahou na něm. Položil se na něj téměř celým tělem, takže měli nosy u sebe.

„Nechápu, jak nahlížíš na svět,” řekl Ondry. „Vím, že jsem se probudil s teplým palteiou, co sdílel mé hnízdo. Dovolil jsem ti o samotě použít toaletu a slyšel jsem zvuky, kvůli kterým jsem si myslel, že jsi nešťastný. Když jsem vešel dovnitř, našel jsem tě, jak se snažíš vylít svůj genetický materiál a pomohl jsem. Kvůli čemu si myslíš, že nejsi můj palteia?” Ondry položil ruce z obou stran Liamovy tváře. A důvěrnost toho dotyku přidala k jeho naprosté bezmoci pod Ondryho masou, zachvěl se.

„Neměl bys muset pomáhat,” přiznal se Liam.

„Proč ne?”

Liam se podíval na Ondryho široké tmavé oči. Naprosto se soustředil na Liamovu tvář a jasně usiloval o to, aby to pochopil. Ale Liam zápolil s tím, aby mu to vysvětlil.

„Protože by to mělo být o tobě a ne o mě.”

Ondry zamrkal a oči se mu zmenšily, jak se mu svaly ve tváři uvolnily. „Pokud ti pomůžu s genetickým materiálem, dělá to z tebe méně palteiu?”

Liam si povzdechl, v duchu se probral slovy a pocity, jak se snažil najít způsob, jak to vysvětlit bez anglických termínů a dokonce bez stejných referencí pro to, co znamenalo být submisivní.

„Moje sexualita by neměla být ve středu. Mělo by to být o tobě.”

„O mojí sexualitě?” Ondry zněl znepokojeně, ale vzhledem k formě rowntského sexu to nebylo takovým překvapením.

„Moje důvěrné potěšení by nemělo být ve středu toho všeho,” opravil se Liam. „Dneska ráno jsem tu musel udělat. Byl jsem tak tvrdý, že kdybych se neudělal, nedokázal bych snadno fungovat. Ale ty bys neměl ustat v tom, co děláš, abys posloužil mě a mým potřebám.”

„Takže tohle nebylo dobrovolné, ale bylo to příjemné?”

Liam si povzdechl, nebyl si jistý, jak odpovědět ani na jednu z těch otázek. Mohl se skrýt v koupelně, dokud se jeho penis nezklidnil. Když se poprvé vyspal s Mortem, užíval si kontrolu orgasmu. Mort ho nechal tvrdého a chválil ho a škádlil ho a nikdy ho nenechal se udělat. A Liam si myslel, že byl v sedmém nebi, až dokud ho Mort nepožádal, aby tu první hru hrál s jedním z jeho „přátel”. Ale dokonce i tehdy byl kvůli té hře tak tvrdý, že nemohl odejít z bytu. A s Ondrym... Ondry Liamovi přišel mnohem víc atraktivní. Měl v sobě něhu a moc, kvůli které Liama bolel penis. Pokud ho Ondry nenechá přivázaného v ložnici dalších dvacet let, bylo třeba masturbovat.

„Mám tě až moc rád na to, abych se zarazil a neztvrdl.” Liam měl pocit, jako kdyby zrovna předal klíče k velmi zranitelné části svého já. Ondrymu se napjaly tváře.

„A u lidí to znamená důvěrnost, správně?” zeptal se Ondry. Liam přikývl. Ondry si několikrát zhluboka odfrkl. „Ale byl jsi zraněný. Ty zvuky, co jsi vydával—”

„Měl jsem problém se udělat,” přiznal se Liam rychle, než mohl Ondry popsat, jako co to znělo. „Genetický materiál chtěl jít ven, ale nemohl jsem se tam tak úplně dostat a po chvilce se rozkoš promění na bolest. Ale neměl bys mi muset pomoct, když nemáš... zájem.”

Ondry zabručel a přejel rukou Liamovi po tváři a spočinul jí na jeho krku. Palcem mu na tepně pod bradou dělal malé kroužky. Zdálo se, že si dal chvilku na přemýšlení, a během toho se rukama toulal po Liamově krku a ramenou. Hladil Liama a potichu odfukoval, zatímco zvažoval fakta. „Kdybych chtěl důvěrnou rozkoš, přijal bys mou pomoc?”

Liam se podíval z okna. Podle úhlu slunce začínali pozdě.

„Liame?” zeptal se Ondry pevně. Jednou rukou zesílil sevření kolem Liamova krku a druhou ho přinutil podívat se mu do očí. „Přijal bys pak mou pomoc snadněji?”

Liam se pohledem soustředil na Ondryho čelo. „Nechci, abys to dělal jen proto, že to chci.”

Ondry mu věnoval rowntský úsměv. „To nebudu. Po ránu nemám zájem o důvěrnosti, protože mám kvůli tvé pozornosti pocit takového tepla a pohodlí, že bych nevylezl z žádného hnízda, kde jsi ty. Zanedlouho bychom oba hladověli. Ale nejsme stejní. Teď působíš stejně srozumitelně jako před důvěrnostmi. Pokud bys chtěl asistenci—”

Liam se pokusil vykroutit z jeho sevření. Nepodařilo se mu to. „Nechci, abys musel.”

Ondry Liamovi jemně stiskl krk. „Nejsi povinnost, které se musím zbavit, můj palteio. Rád tě vidím tak ztraceného v rozkoši, že nedokážeš myslet na nic jiného. Miluji vědomí, že moje přítomnost u tebe způsobuje takovou fyzickou reakci, a miluji usínat stočený kolem tvého tepla, zatímco mě hladíš prsty. A ráno bych ti rád ukradl kontrolu a přinutil tě přiznat, že dokonce i tvé tělo ví, že je moje, a že na mě zareaguje dokonce i přes tvé preference.”

S rowntským úsměvem a přimhouřeným pohledem, co se zdál téměř prohnaný, se Ondry natáhl mezi jejich těla a polapil Liamův penis. Podle výrazu na jeho tváři byl Ondry nejenom velmi spokojený sám se sebou, ale pravděpodobně se bude také chvástat, jak moc mu jeho palteia posloužil. Jeho ubohý palteia nedokázal ani ovládat vlastní reakce a Ondry měl v tomhle pravdu. Pomyšlení na tu Ondryho hrdost dala Liamovi takovou rozkoš, že to nedokázal ani popsat.

Ondry začal mnout vršek Liamova penisu. „Tohle ovládám já,” řekl Ondry se samolibostí, co Liam normálně spatřil, když Ondry vyhrál obzvláště ziskový obchod. Kvůli tomu pomyšlení, že si Ondry nad ním nárokoval tak osobní vlastnictví, se Liam cítil polapený a blaženě šťastný. Ale ani to intenzivní potěšení nedokázalo změnit fakt, že se zrovna udělal.

„Teď nemůžu ztvrdnout,” varoval Liam, zatímco Ondry dál manipuloval jeho ochablým orgánem.

„V čem je rozdíl?” Ondry dál držel Liamův penis, ale přestal se ho snažit promnout k životu.

Liam se nepříjemně ošil. Vzhledem k tomu, že Liam nebyl tvrdý, ho Ondry držel trochu moc pevně. „Zrovna jsem se udělal, takže se nějakou chvíli nemůžu znovu udělat.”

„Vážně?” Ondry Liama pustil, přesunul se stranou a podíval se na Liamův měkký penis, co mu ležel ve shluku kudrlin. „A tohle je normální? Pro někoho jiného by ses vrátil do plné velikosti?”

Liam přimhouřil oči. Byla to žárlivost? Položil ruku Ondrymu na rameno. „Biologicky je pro mě nemožné se tak rychle zotavit. Mimo omezení lidské anatomie bude mé tělo na tebe vždycky reagovat.”

„Takže tě lidská anatomie omezuje v produkci genetického materiálu. To samé platí o nás. Znamená to, že jsi také omezený v tom, jak přijímáš potěšení?”

„Moje ehm...” Liam si odkašlal. O tomhle se snáze diskutovalo, když se potřeboval tak moc udělat, že mu na ničem jiném nezáleželo.

„Genitálie?” odhadl Ondry.

Liam přikývl. „Jsou bolavé.”

„Ale pořád voníš po rozkoši.” Ondry se znovu natáhl po Liamově penisu, akorát že tentokrát pohyboval rukou pomaleji, prsty ho jemně škádlil. „Tohle není příjemné?”

Liamovi se zadrhl dech v hrdle, když si uvědomil, že si užíval ten pomalejší, něžnější přístup. „Pořád nemůžu ztvrdnout.”

„Co se stane?” Ondry byl věrný své rowntské povaze a pátral po faktech. A Liam věděl lépe než většina, jak dokázal být vytrvalý.

„Nakonec i opatrné zacházení začne být bolestné.”

„Ale teď nejsi v bolestech,” řekl Ondry celkem pevně. Liam musel souhlasit. Nebyl. Jeho laxní svaly se začínaly napínat a to lahodné a pomalé navyšování touhy mu přišlo skvělé.

Zatímco se zájem rozhodně zvyšoval, Liam už nebyl náctiletý. Natáhl se dolů a chytil Ondryho za zápěstí. „Neměl bys. Máme práci.”

Rowntská síla znamenala, že Ondry pokračoval ve svých pomalých, škádlivých pohybech. „Tohle si užívám víc. Přeji si mít hnízdo plné vůně tvé touhy a pochybuji o tvém tvrzení, že to začne být bolestivé.”

„Mladší lidé se mohou udělat několikrát, ale já už nejsem takový mladík,” řekl Liam. Podle toho, jak se Ondrymu napnuly tváře, ho to pobavilo. Podle rowntského standardu byl Liam nepochybně dost mladý na to, aby měl na těle přilepenou skořápku. Ale v lidských termínech byl Liam ve středním věku a muž po třicítce byl už za svým sexuálním vrcholem. Rozhodně už měl dny sexuálních maratonů za sebou bez ohledu na to, co jeho hloupý penis navrhoval tím, jak pomalu tvrdl.

„Možná že tvoje tělo se pro tebe nedokáže znovu udělat, ale mám podezření, že se udělá pro mě.” Ondry přejel palcem Liamovi po hrdle a pak ho jemně štípl do místa, kde se střetávala ramena s krkem. „Líbí se mi myšlenka, že tvoje tělo ví, že je moje.”

Ondry zatlačil na štěrbinu na konci Liamova penisu a Liam zalapal po dechu. To ospalé a pomalé navyšování touhy se náhle probudilo k životu a Liam vykřikl. Zaryl paty do polštářů v hnízdě, pokusil se přirazit nahoru. Ale během toho mu jeho bolavý penis vyslal tělem návaly rozkoše i bolesti.

„Ššššš,” konejšil ho Ondry, na chvilku pustil Liamův penis. Promnul Liamovi bok a lechtivě se přesunul přes břicho, až mu na úpatí krku kreslil malé kroužky. To mělo ten hlad zmírnit, ale Liam zaťal zuby a bojoval s nutkáním popadnout se za péro a začít se honit. Kdyby to zkusil, nedopadlo by to dobře. To věděl ze zkušenosti. Touha a schopnost nebyly lingvisticky rovnocenné termíny.

„Jsi příliš vzrušivý. To je chyba mládí,” řekl Ondry s náznakem humoru v hlase. Přesunul se, takže napůl ležel na Liamovi, polapil ho. Liam měl teď jednu ruku chycenou pod Ondrym a Ondry polapil druhou, přitáhl si ji ke rtům, aby ho mohl políbit na každý kloub.

Na Liama dopadal ten šedý opar touhy. „Musím se uklidnit. Studená sprcha mi prospěje,” podařilo se mu vyslovit. Většina jeho mozkových buněk se začala vypínat, takže i takové množství konverzace vyžadovalo úsilí.

„Dalo by ti to větší rozkoš? Studená voda?”

„Ne, pomohl by mi to se uklidnit,” řekl Liam. Dokonce i teď cítil, jak mu do kostí prosakovala horečnatá horkost. Chtěl se udělat, ale jeho penis byl jen napůl ztopořený navzdory tomu, že Liamova potřeba byla už v této chvíli téměř všestravující.

„Nechci tě klidného. Líbí se mi tvůj pach, když jsi ztracený v rozkoši.” Ondry olízl místo těsně pod Liamovým uchem a pak mu do něj zašeptal. „Líbí se mi ty tiché zvuky, co vydáváš, a jak se tvoje tělo chvěje v reakci na každý můj pohyb.” Ondry přejel prstem po dolní straně Liamova penisu a Liam znovu vykřikl. Záda se mu prohnula, jak se pokusil přirazit do vzduchu. Ale Ondryho tíha ho držela dole.

Liam lapal po dechu a mohl sebou akorát cukat, zatímco mu Ondry přejížděl prstem po břiše a pak dál dolů, až znovu jemně obkroužil jeho penis.

„Myslím, že dokážeš znovu najít potěšení, i když už nemáš žádný další genetický materiál.” Ondry začal znovu pomalu mnout Liamův penis. Liam slyšel, jak mu srdce bušilo, a cítil každý tep ve svém přehřátém těle.

Když mu Ondry znovu olízl krk a pak svými ostrými zuby přejel po té citlivé kůži, ten pocit se prořízl oparem, co Liamovi zahaloval smysly. Liam si najednou byl velmi vědom každého místa, kde se ho Ondry dotkl—tíha Ondryho těla na jeho levé straně těla, chladná ruka, co se mu jemně pohybovala nahoru a dolů po penisu, jeden prst, co mu občas přejížděl po vlhké štěrbině.

Liam se chopil Ondryho paže a držel se ho, než se mohl rozletět na milion kousků. Ondry vyfoukl vzduch a přesunul se, takže téměř naprosto ležel na něm. Svým velkým tělem Liama věznil.

Ta restrikce, ta horká potřeba, ta naprostá ztráta kontroly nad vlastním tělem shodila Liama hluboko do šedého ticha, co ho někdy zaplavilo, když se udělal. Vždycky ten pocit odstrčil, bál se, že kdyby se naprosto ztratil, už by se nikdy znovu nenašel. Teď ho ta šeď pohltila a Liam cítil, jak čas utichl a jak jeho tělo znehybnělo. Pořád cítil, jak ho Ondry pomalu hladil do plné tvrdosti, ale cítil to zdálky, jako kdyby ztratil kontakt s vlastním tělem. Existovalo, ale ne pro něj.

Ondry to chtěl. Liam to viděl v tom intenzivním výrazu hrdosti. Ondrymu se líbilo vědět, že měl nad Liamovým tělem tak důvěrnou kontrolu. Liam se poddal rukám svého milence a zjistil, že se ty drobné jiskřičky bolesti, co mu bránily znovu ztvrdnout, vytratily. Potřeba se vzedmula a jeho penis ztvrdl.

Ondry něco řekl, ale ta slova proklouzla kolem Liama jako rtuťová rybka, co nedokázal polapit. Znal jen ten tón—tiché trylky Ondryho potěšení.

Liam otevřel pusu a zápolil o dech. Když se Ondry nahnul k němu, Liam se usmál a trhl boky nahoru, zatímco se udělal tak intenzivně, že mu celý tělem projela křeč a napjal se mu každý sval. Cukal sebou pořád dokola, Ondryho tělo ho tisklo do hnízda a pak všechno ztichlo.

Liam ležel v propleteném a opoceném spletenci údů a nedokázal ani říct, co bylo jeho a co Ondryho. Když se mu přes břicho pohnula ruka, upřímně nevěděl, čí byla.

Ondry zabručel Liamovi do ucha. „Voníš rozkošně.” V rowntštině byla tato verze „rozkošný” mocné slovo—slovo, co naznačovalo touhu dost silnou na to, aby podnítilo neuvážené obchody.

Liam se usmál.

„Moje tělo by raději než se mnou obchodovalo s tebou,” odpověděl. Naklonil hlavu ke straně a sledoval, jak se Ondry usmál.

„Jak se na mého palteiu sluší.” Ondry si přitáhl Liama blíž a pod paži.

Liam zvenku slyšel mdlé a tlumené zvuky života. Hučel tam stroj a stěnami jejich domova pronikaly hlasy, ale Ondry stále nejevil žádné známky pohybu. „K tomu obchodu přijdeme pozdě,” poukázal Liam.

Ondry zabručel, tentokrát tišeji a hlouběji. „Tvoje vůně je dostatečně rozkošná, že dneska nemám potřebu obchodovat. Zítra bude dost brzy na jiné zisky. Věřím, že dneska mám zisk, co chci.” Ondry se natáhl po malém polštáři a strčil si ho pod hlavu. Jednou paží stále pevně držel Liama.

Liam se přesunul, aby byl tváří v tvář svému milenci, natáhl se a přejel prsty Ondrymu po krku.

Ondry napjal tvář do ještě většího rowntského úsměvu, zaklonil hlavu a ukázal mu křivku svého krku.

V jednu chvíli si Liam myslel, že by se všeho zřekl, aby na Prarowntu zůstal. Teď věděl, že mohl zůstat a že měl tu jedinou věc, co kdy skutečně chtěl. Položil si hlavu Ondrymu na rameno. Hladil mu jemný krk a cítil, jak se mu tělo uvolnilo, dech zpomaloval a oči zavíraly, zatímco ho Liam opečovával. Po dlouhých, lenivých minutách hlazení začal Ondry vydávat tiché předení, co mu vibrovalo v hrudi.

Liam se přivrtěl blíž a přitulil se Ondrymu ke krku. Zítra se Liam bude pilně snažit a naučí se být takovým obchodníkem, co by Ondrymu pomohl zlepšit jeho postavení. Dneska se Liam chtěl jen schoulit v náručí svého milence a přinést mu rozkoš. Co se Liama týkalo, Ondry měl pravdu. Tohle byl velmi ziskový způsob, jak strávit den.
----------------------------------------

~ A to je konec, anebo lepší happy end snad ani nemůže existovat ^_^ Teď si dáme od Ondryho a Liama na chvilku pokoj -- ano, hádáte správně, mám v plánu i jejich druhou knížku. A mezitím se vrhneme na nějaký jiný páreček. Ještě nejsem úplně rozhodnutá, jestli to bude Omega anebo frantík fotbalista... Ale to snad do příštího víkendu vymyslím!  


<Předchozí>...<Hlavní stránka>...<Následující>

9 komentářů:

  1. Jsem pro Omegu, mimozemšťanů totiž není nikdy dost

    OdpovědětVymazat
  2. Bolo to skvelé. A budem rada za akúkoľvek knihu, ktorú vyberieš.❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za překlad, četl se jedna báseň. Těším se na další, ať už vybereš cokoli.

    OdpovědětVymazat
  4. Mnohokrát děkuji za překlad.
    Liam a Ondry byli super a vážně se těším na pokračování. :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem 🧡🧡🧡 úžasná knižka a skvelý preklad. Čítalo sa to jedna báseň. Teším sa na tvoje ďalšie preklady, určite budú super.

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem za preklad :) :) Budeš prekladať aj novelku "Prelude to Claimings, Tails, and Other Alien Artifacts" ? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuji! Jsem opravdu hodně ráda, že si díky tvým skvělým překladům můžu počíst.😍

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle bylo úplně jiné čtení, ale super. Moc děkuji za další super kapitolu i celou povídku 🤗.

    OdpovědětVymazat