pondělí 7. června 2021

LMW - kapitola 283


Kapitola 283 – Výroba pilulek @


PiQiu žalostně řekl: „Pane, netvoří ovoce.”

CatQiu zamrkala svýma velkýma očima: „Mňau~”

You XiaoMovi zacukalo v ústech a pomyslel si: styďte se, vy dva, že se snažíte chovat roztomile. A pak každému dal jedno netvoří ovoce. Když se You XiaoMo a Ling Xiao vrátili, SheQiu a ostatní otevřeli oči a sledovali je. A i těmto třem dal You XiaoMo po jednom ovoci.

Na rozdíl od svých očekávání ti tři netvoří ovoce neodmítli. Obzvláště to platilo o Xiao Heiovi, co se trochu ostýchal, když to ovoce přijal.

Když je You XiaoMo viděl jíst, zvědavě se zeptal: „Je to sladké?”

PiQiu spolkl: „Velmi sladké.”

CatQiu vzrušeně zamňoukala: „Mňaauuuu~”

SheQiu a ti druzí dva byli zticha, ale pak také přikývli.

You XiaoMo se hořce zamračil. „Jak to, že všichni dostali sladké ovoce, ale jenom moje nemělo žádnou chuť? Neříkejte mi, že jsem jediný, kdo má takovou smůlu.”

Těch pět zvířat: „... ...”

Samozřejmě že to nemělo žádnou chuť, když to snědl jejich pán. To proto, že netvoří ovoce bylo jenom pro démonická zvířata. Jenom démonická zvířata byla schopná okusit chuť toho ovoce. Když ho snědl člověk, v podstatě necítil žádnou chuť.

Ling Xiao jeho depresi příhodně rozehnal. Přišel k němu, objal You XiaoMoa kolem pasu a odnesl ho nahoru. Přitom řekl: „Mohlo by to být tím, že máš jiné chuťové pohárky než oni, proto necítíš žádnou chuť.”

You XiaoMo zvedl hlavu. „Tak proč jsi předtím řekl, že je dobré?”

SheQiu a zbytek se okamžitě podívali Ling Xiaovým směrem.

Ling Xiao v klidu řekl: „Protože nemám rád sladké věci, takže je pro mě prostě příjemné, že to nemá žádnou chuť.”

Přihlížející démonická zvířata mu v duchu ukázala palec nahoru. Být schopen udusat budoucí nebezpečí, co by mohlo povstat, ještě v zárodku a přitom toho dosáhnout jen dvěma nebo třemi větami. Vskutku Šéf Ling, úžasné!

You XiaoMo neměl ani to nejmenší podezření, neboť Ling Xiao vážně neměl rád sladkosti. Například když posledně jedli zákusky, Ling Xiao si obvykle nevzal víc než pár soust.

A takto tudíž You XiaoMoa úspěšně oklamali.

V noci Ling Xiao naschvál podnítil jeho touhu, aby mu zabránil se dál zabývat tou záležitostí s netvořím ovocem.

Zahrával si s You XiaoMoem, až mu celé tělo hořelo. Nedokázal ovládnout ty steny, co mu vycházely z úst, a ruce a nohy spontánně ovinul kolem Ling Xiaa. Touha podněcovala jeho tělo, aby bylo ještě citlivější a smyslnější než obvykle.

Ling Xiao ho přitlačil k posteli, lízal a okusal mu ústa a sál mu jazyk, zatímco rukama se vnořil do jeho oděvu a chopil se té věci, co už dlouho vzpřímeně stála. Ling Xiao ji rukou párkrát promnul nahoru a dolů, až You XiaoMo pod ním neměl nejmenší schopnost vzdoru. Kvůli těm stenům, co se čas od času ozvaly, se Ling Xiaova dolní půlka víc a víc zvětšovala.

„Jdu dovnitř!” Ling Xiao si v půlce sundal kalhoty a přitlačil svou oteklou věc k You XiaoMově otvoru. Aniž by počkal na odpověď, jediným pohybem přirazil úplně až dovnitř.

You XiaoMo si nemohl pomoct a vysoukal ze sebe náznak ještě nesnesitelnějšího stenu a celým tělem mu jako elektrický proud projíždělo to známé potěšení. Bylo nemožné slovy popsat toto nesmírně známé potěšení a jediné, co mu zůstalo, bylo ustavičné dožadování se jeho těla po dalším.

You XiaoMo pevně semkl paže kolem Ling Xiaova krku a snášel mocné přírazy vlnu za vlnou.

V temnotě místnosti byla ta dvě nahá těla jako zvířata v říji, neustále se navzájem roztrhávala a to intenzivní tření neustále stimulovalo nervy obou.

Po tak intenzivním cvičení se You XiaoMo zítra nebude moct nějakou dobu dostat z postele.

Naštěstí měl Ling Xiao nějaký ten smysl pro řádnost a po návalu intenzivních přírazů se konečně udělal. You XiaoMovo tělo se nakonec prohnulo vzad a po jednom zasténání jim na břicha vytryskla teplá a průhledná tekutina.

Ling Xiao se přestal podpírat a spočinul svou vahou na You XiaoMovi, v tichosti si vychutnával ty následné otřesy jejich vyvrcholení.

Po chvilce You XiaoMo zatřásl Ling Xiaoem a vydral ze sebe ochraptělým hlasem: „Vstaň, jsi těžký. Chci se vykoupat.” Po takových aktivitách měl tělo zpocené a ulepené, takže mu to bylo velmi nepříjemné.

„Donesu tě tam.” Ling Xiao vstal a zvedl ho z postele.

You XiaoMo ho vzal za paži a řekl: „Pojďme do mé dimenze.”

Jelikož si nepřipravili vodu do vany za přepážkou a jelikož bylo pozdě, mohli jít akorát do You XiaoMovy dimenze. Když domluvili, společně zmizeli.

Poté, co Ling Xiao a You XiaoMo vstoupili do dimenze, nevyšli ani po koupeli. Místo toho tam strávili noc.

Druhého dne Ling Xiao vzbudil You XiaoMoa. Ten po té koupeli v duchovní vodě necítil žádnou přetrvávající rozbolavělost nebo bolest. Když si vzpomněl, že se měl dneska účastnit turnaje, okamžitě vstal.

Než odešel z dimenze, přiběhl k jezeru s duchovní vodou, aby se na něj podíval. Spatřil, že to vejce démonického zvířete, co získal v Rajské říši, stále leželo na dně jezera a vůbec se nehýbalo.

Ling Xiao řekl, že u démonických zvířat s rodokmenem vyššího řádu trvalo obecně déle, než se vylíhli. Toto vejce už v jezeře leželo téměř rok, kdo ví, jak vysoký řád mělo to démonické zvíře uvnitř?

You XiaoMo a Ling Xiao vyšli z pavilónu a spěchali na místo turnaje.

Ačkoli nepřišli pozdě, podél arény se už shromáždily obrovské davy.

V zóně pro účastníky You XiaoMo spatřil BaiLi XiaoYua a Jiang XiaoFenga. BaiLi XiaoYu je také zahlédl, začal skákat nahoru a dolů a živě mávat.

BaiLi XiaoYu měl v plánu You XiaoMoa vyhledat, ale ani když před jeho pavilónem několikrát zavolal, nedostalo se mu žádné odpovědi. Pak si pomyslel, že You XiaoMo už možná odešel, ale když se dostal na místo, stejně ho nikde neviděl. Zrovna když se tím trápil, You XiaoMo dorazil.

BaiLi XiaoYu se zeptal: „Dneska ráno jsem za tebou šel. Jak to, že jsi nebyl doma?”

You XiaoMo se rozpačitě usmál. „Spal jsem jako dudek. Je možné, že jsem tě neslyšel.”

BaiLi XiaoYu se na něj podezíravě podíval a zamumlal: „Včera jsem byl tak vzrušený, že jsem nemohl spát, a ty jsi vlastně spal jako dudek?!”

You XiaoMovi přišlo, že řekl něco podivného. „To já se účastním turnaje, kvůli čemu jsi ty tak vzrušený?”

BaiLi XiaoYu se ušklíbl. „To jsi zapomněl na svůj slíbený duel s Teng ZiXin? Jiang XiaoFeng a já tady čekáme na to, až ji porazíš. Podívej se támhle, už je tu.”

You XiaoMo se tím směrem podíval, a opravdu, byla to Teng ZiXin. A ona se náhodou také zrovna podívala jeho směrem. Věnovala mu chladný ošklivý pohled a pak svižně odvrátila zrak a obrátila se na Hai Lan vedle ní, aby jí řekla něco nesrozumitelného.

You XiaoMo mu slíbil: „Neboj se, nezklamu tě.”

Člověk, co dohlížel na turnaj Bloku 2, byl stále Pátý starší. Tentokrát začal tím, že ohlásil pravidla turnaje.

Umístění v turnaji Bloku 2 se zakládalo na celkovém množství bodů, co každý účastník vydělal. A turnaj byl rozdělený na tři kola.

V prvním kole se vyráběly pilulky. Akademie neposkytovala materiál na výrobu pilulek, a tudíž si každý účastník musel materiál obstarat sám. A tak si každý účastník mohl vybrat, jakou pilulku chtěl vyrobit. Konečné zhodnocení se zakládalo na součtu skóre za řád a jakost magické pilulky a z toho se odvodí, kolik bodů účastník získal.

Ale také tu bylo jedno kritérium.

Mág mohl získat tři body za řád a jakost magické pilulky. Pilulky nízké jakosti dostaly jeden bod, střední jakosti dva a vysoké jakosti tři. Pokud celkový počet bodů nedosáhl tří, účastník byl automaticky eliminovaný. To proto, že takový výsledek rozhodně nestačil na to, aby se účastník dostal do první desítky. A možná by se s tím nedostal ani do první stovky.

Tato podmínka nebyla moc přísná, ale každý rok bylo mnoho studentů, co vypadli už v prvním kole.

Pak pátý starší pustil účastníky do arény. V aréně už nainstalovali pracovní místa k výrobě pilulek a bylo jich tam více než dvě stě. Ta scéna všech těch mágů v aréně byla velmi pozoruhodná. A navíc všichni letošní účastníci byli mágové 6. řádu. Nebyl mezi nimi jediný mág 5. řádu.

You XiaoMo si bezstarostně našel místo na výrobu pilulek. Když se rozhlédl, zjistil, že kolem byly kromě Teng ZiXin ještě dvě další známé tváře.

Jednou byla Qing Qiu, co si od něj už nějakou dobu občas kupovala Pilulky krásy. Byla mágem 6. řádu, a proto měla právo účastnit se turnaje. A druhým byl Tong YueXu. You XiaoMoa překvapilo, že byl vlastně také mágem 6. řádu.

Když se poprvé setkali, Tong YueXu byl stále ještě mágem 4. vrcholného řádu. Kdo by si pomyslel, že ani ne za rok pokročí z 4. řádu na 6. řád? Tato rychlost byla prostě až příliš fantastická.

Ale když o tom You XiaoMo pečlivě popřemýšlel, vlastně se mu ulevilo.

Pokud klan Tong chtěl, se svou silou mohl rapidně navýšit sílu Tong YueXua. A od té doby, co ho Tong YueXu požádal, aby dohlédl na BaiLi XiaoYua, ho už You XiaoMo nikde neviděl. Akorát se od BaiLi XuaoYua dozvěděl, že se Tong YueXu uchýlil ke kultivaci v ústraní. To jeho zoufalé úsilí muselo být právě kvůli tomu, aby se mohl účastnit tohoto turnaje.

Zrovna když si You XiaoMo pomyslel tohle, zezadu najednou ucítil nepříjemný pohled. Otočil hlavou, aby se podíval, ale nic neobjevil. Bylo to, jako kdyby ten nepříjemný pocit byl jenom iluze.

Poté, co pátý starší položil na stůl přesýpací hodiny, první kolo oficiálně začalo.

Písek v těch hodinách se přesypal za tři hodiny. A proto všichni účastníci turnaje museli během tohoto údobí vyrobit magickou pilulku. Pokud se jim nepodaří ji dokončit, než čas vyprší, bude se to brát za selhání.

You XiaoMo se zbavil těch svých zbytečných myšlenek a vytáhl svůj kotlík a magické byliny.

Kotlík byl ten, co mu dal zástupce ředitele Yan Fa. Byl rudý a byl člověku téměř až do pasu. Byl mnohem kvalitnější než kotlík JinMing, co původně používal.

A magické byliny byly byliny 6. řádu vysoké jakosti, co vypěstoval ve své dimenzi. A byl to materiál na výrobu pilulku zvané Kostirostná pilulka.

Recept na Kostirostnou pilulku mu nedal ten stařík. Když pokročil na 6. řád, stařík tu zrovna nebyl a You XiaoMo ho za posledních pár dní nikde neviděl. Naštěstí v Rajské říši našel pár receptů na pilulky 6. řádu a mezi nimi byl recept na Kostirostnou pilulku.

Kostirostná pilulka byla pilulka 6. řádu vysoké jakosti, díky které mohly znovu dorůst chybějící údy.

Například pokud kultivátor přišel o nohu a během tří dnů od zranění pozřel Kostirostnou pilulku, noha mu znovu dorostla. Tato pilulka byla mnohem lepší než Krveběžná pilulka, co akorát léčila vnější zranění.

Při jeho nynějším 6. nízkém řádu bylo trochu obtížné vyrobit pilulku 6. vysokého řádu, ale nebylo to nemožné.

Jak si to You XiaoMo pomyslel, hodil do kotlíku všechny magické byliny, co potřeboval na Kostirostnou pilulku.
--------------------------------------------



5 komentářů: