čtvrtek 10. prosince 2020

LMW - kapitola 234


Kapitola 234 – Body @


You XiaoMova sněhově bílá pokožka se uzarděla do růžova a You XiaoMo se našel na mužském těle, jak na něm omráčeně jel. Obě jeho nohy vytvářely velmi promiskuitní scénu, bílý horní díl oděvu mu zakrýval jenom polovinu horní půlky těla. Bylo matně vidět, že jejich těla byla propojená.

Jak se You XiaoMovo tělo vytrvale pohybovalo nahoru a dolů v jistém rytmu, bylo slyšet „pa pa”. Ten muž svými velkými pažemi pevně objímal You XiaoMoa kolem pasu a nepustil ho, dokud neuplynula téměř hodina. I kdyby měl You XiaoMo nějakou sílu a pokoušel se bojovat, v tom jeho silném a neústupném objetí by se nemohl vůbec pohnout.

„Ngggghhhh...” Jistý člověk to nakonec už nedokázal déle vydržet a zasténal. Přitom nahlas zavrčel: „Už ses udělal?”

Ten muž se hluboce a tiše zasmál, narovnal se a objal mladíka před sebou. V tom pohybu nebylo žádné zaváhání, jako kdyby mu chtěl říct, že měl stále spoustu energie. „Už jsme odsouhlasili, že nepřestaneme jen po jednom kole, ne?”

Když You XiaoMo zaslechl tuto frázi, zmlkl, jako kdyby ho to zadusilo. Ale pak se rychle naštval. Chopil se toho muže, otevřel pusu a kousl ho do ramene. Nezajímalo ho, ani kdyby ho kousl až do krve.

Znovu ho oklamal, Ling Xiao si s ním prostě zahrával. Jedno jeho kolo bylo podle údobí normálních lidí očividně dvě kola, neboť sám You XiaoMo se už udělal dvakrát. A přesto on nejevil jediné známky, že by se blížil vrcholu. Pokud to takhle půjde dál, to on bude vyčerpaný k smrti.

Ten muž trochu zasténal a brzy nato zrychlil tempo. Ten člověk na něm kvůli tomu skoro spadl a místnost se zaplnila tichými steny...

Druhého dne You XiaoMo ležel na posteli půl dne, dokonce ani po poledni nevylezl.

Vlastně se chtěl projít po obchodní čtvrti, ale přepočítal se. To zvíře Ling Xiao mu k tomu nedal žádnou příležitost. Souhlasili, že na to půjdou zlehka, ale protože ho You XiaoMo kousl, dělal to násilně znovu a znovu.

Zkrátka prostě znovu prohrál!

Zatímco se You XiaoMo téměř den zotavoval, nevěděl, že už se jeho jméno šířilo.

Ačkoli už dokázal vyjít z postele, už neměl náladu na procházky.

Teprve ráno v den jejich odchodu, když nebe začalo zrovna světlat, se rozhodl jít v poklidu do přízemí.

Nejdřív si myslel, že v přízemí nic nebylo, ale ještě ani nesestoupil a už ze síně slyšel vycházet hlasy. Pěkně jeden po druhém a zdálo se, že o něčem energicky diskutovali.

Když se dostal na úpatí schodiště, zahlédl Ling Xiaa, co seděl v koutě. Ale kolem něj bylo celkem prázdno, takže tam bylo ticho. You XiaoMo se šel posadit naproti Ling Xiaovi a zeptal se: „Kde je Liu Yue?”

Ling Xiao odložil svůj čajový šálek, zasmál se a řekl: „Pořád je brzy ráno a ty už přede mnou mluvíš o jiném muži?”

You XiaoMo protočil očima. Jen se ptal na Liu Yuea a on ho obvinil z toho, že mluvil o jiném muži?

Ling Xiao se s úsměvem na tváři díval na to, jak You XiaoMo protočil očima. Věděl, že se You XiaoMo vztekal, a tak řekl: „Řekl jsem mu, aby šel na náměstí napřed. Ty bys měl nejdřív sníst něco lehkého a pak vyrazíme.”

You XiaoMo po něm najednou vrhl pohled, co znamenal: „Ty jsi ale chytrý!”

Ling Xiao se ušklíbl. Jak se dalo čekat, tohoto malého kluka stačilo jen trochu ukonejšit a hned na svůj hněv zapomněl.

Když You XiaoMo snědl snídani, odešel z pokoje a spolu s Ling Xiaoem spěchal na náměstí. Po cestě slyšel, jak o něm mluvilo mnoho lidí. Ale jelikož nikdo nevěděl, jak vypadal, nikdo za ním nepřišel.

Za půl hodiny se konečně dostali na náměstí. Nebyl tam takový dav jako před dvěma dny.

Jen co dorazili, hned je našla profesorka Ning Jing a během chvilky je registrovala.

Ačkoli vstali brzy, nedorazili dost brzy. Mnoho studentů přišlo mnohem dříve, aby na své učitele udělali dobrý dojem. To samozřejmě platilo i o těch učednících odměřených klanů. Kvůli tomu množství si je už učitelé začali rozebírat a už nechali některé studenty jít napřed do akademie.

You XiaoMo a Ling Xiao přišli ve správnou chvilku. Profesorka Ning Jing zrovna náhodou rozdělovala lidi. Mágů bylo méně než kultivátorů, a tak mohli vyrazit dřív. A i když byl Ling Xiao na akademii student bojového umění, byl tu spolu s You XiaoMoem, a tak Ning Jing udělala výjimku a nechala je jít spolu.

Akademie DaoXin nebyla od města Yan daleko. Na gigantickém ohnivém ptákovi to trvalo jen půl dne.

Profesorka Ning Jing toho využila a vysvětlila jim, na co by si měli dávat pozor.

You XiaoMo se opřel o Ling Xiaa, jen tak si tam hověl a poslouchal vysvětlování profesorky Ning Jing.

Akademie DaoXin měla fakultu bojového umění a fakultu magie a ty byly rozdělené na Blok jedna a Blok dva. Oba ty školní bloky byly na jiných místech. Jelikož byli v Bloku dva, profesorka Ning Jing jim vysvětlovala pravidla Bloku dva.

Ze všeho nejdřív museli vědět, že studenti na Akademii DaoXin potřebovali body. Jelikož minimálním standardem při zápisu na akademii DaoXin byl 4. řád, v Bloku dva nebyl nedostatek géniů. A proto pokud tam noví studenti, co se zrovna zapsali, chtěli hladce a vytrvale přežít, museli odvrhnout svou hrdost a znevažující přístup.

Kromě toho, že Akademie DaoXin měla dva školní bloky, měla také dvě oddělení nazývané Oddělení A a Oddělení B. A z těchto dvou oddělení mělo Oddělení B nižší známky. Většina lidí v tomto oddělení byli nováčci a jejich známky nebyly moc vysoké; zatímco studenti z Oddělení A byli seniorové s vyšší silou, neboli prvotřídní studenti. Rozdíl mezi oběma školními bloky spočíval v chování ke studentům. Aby se člověku dostalo lepšího zacházení, musel se pilně učit.

Existovaly dva způsoby, jak se z Oddělení B dostat do Oddělení A.

Prvním bylo pilně trénovat. Studenti se mohli přesunout do Oddělení A, jen co se stali mágem 7. řádu.

Druhým způsobem bylo účastnit se výroční soutěže Akademie DaoXin a deset nejlepších bude mít příležitost přesunout se do Oddělení A.

Ale díky tomu se té soutěže každoročně účastnilo mnoho mágů a všichni to byli nadaní studenti. A proto bylo obtížné dostat se na prvních deset míst. A pak tu byl jeden problém, na který si všichni noví studenti museli dávat pozor. A to na směnnou měnu na Akademii DaoXin.

Na Akademii DaoXin se nepoužívaly křišťálové mince nebo zlaté mince a místo toho se na škole používal bodový systém. Body fungovaly úplně jako křišťálové mince a na Akademii DaoXin to bylo něco zásadního. Své křišťálové mince jste nemohli směnit za body, ty se daly získat jen prostřednictvím svého talentu a úsilí na škole. Takže... ty křišťálové mince, co si You XiaoMo před dvěma dny vydělal prodejem magických pilulek, mu byly k ničemu.

Jak si to You XiaoMo vyslechl, hlava, kterou se opíral Ling Xiaovi o rameno, mu najednou sklouzla. Kdyby ho Ling Xiao nechytil, možná by jí udeřil o zem.

To okamžitě upoutalo profesorku Ning Jing, co mluvila. Ustaraně se na něj podívala. „You XiaoMo, co to s tebou je. Máš nějaké otázky?”

You XiaoMo se okamžitě posadil přímo a zakroutil hlavou. „Jsem v pořádku, profesorko.”

Profesorka Ning Jing přikývla a znovu pokračovala ve vysvětlování.

Ale kvůli této krátké vsuvce se mnoho lidí soustředilo na You XiaoMoa, včetně géniů ze čtyř velkých klanů, co seděli na stejném gigantickém ohnivém ptákovi jako on. Někteří z nich o něm akorát slyšeli zkazky, ale nikdy ho neviděli. A tak teď natahovali krky, aby se na něj podívali.

You XiaoMo neměl náladu na to se starat, co si mysleli. Protože měl pocit, že se rozbrečí.

Nikdy ho ani nenapadlo, že když nastoupí na Akademii DaoXin, že nebude moct použít své peníze. Měl pocit, jako kdyby měl zlatou horu, ale pak později zjistil, že ji nemohl použít.

You XiaoMo začal být najednou skleslý.

Ling Xiao odhadl, co se mu honilo hlavou, ale nic nezmohl. Tato metoda byla pro Akademii DaoXin základ. Bylo to fér vůči všem studentům a také to studenty motivovalo se snažit a hned získat body. Takže tím zabili dvě mouchy jednou ranou.

„Aj!” You XiaoMo si ztěžka povzdechl. Zjistil, že ten nefritový disk, co si posledně koupil v XianJiLou, tuto informaci vlastně obsahoval. Ale bylo to až v nejzazší části, takže na to rychle zapomněl. A vzpomněl si na to až teď, když zjistil pravdu.

V té části disku se dopodrobna vysvětlovala ta záležitost s body.

Stálo za zmínku, že body byly také jedna z podmínek, když se člověk přesouval z Oddělení B do Oddělení A. A body se také používaly téměř všude. Takže pro nováčky bylo důležité začít body vydělávat co možná nejdřív poté, co nastoupí na školu.

Zhruba po dvou hodinách gigantický ohnivý pták konečně dorazil na Akademii DaoXin.

Akademie DaoXin se nacházela v půli hory vně města Yan. Povídalo se, že celý vršek hory patřil Akademii DaoXin. Výhled z výšky byl úžasný, bylo to úplně jako vzácné, uštěpačné zvíře pohroužené do zimního spánku.

Když gigantický ohnivý pták začal přistávat, profesorka Ning Jing vesele řekla s uzardělými tvářemi: „Všichni mě poslouchejte. Vezměte si všechny svoje věci, co nevidět vstoupíme na akademii.”

Poté to všude šustilo, jak si všichni balili věci, co si předtím vytáhli. Ovšem z jejich svačin tu stále zůstalo pár pytlů s odpadky.

Za deset sekund gigantický ohnivý pták začal vážně přistávat, přesně jak profesorka Ning Jing řekla. You XiaoMo dokonce cítil, jak měl tělo na okamžik bez tíže. Naštěstí to netrvalo dlouho a poté následovaly zvuky přistání ostatních gigantických ohnivých ptáků.
--------------------------------------------

~ Chudinka YXM zjistil, že mu je to jeho bohatství naprosto k ničemu. Začne zase bez zlatky v kapse a uvidíme, kam to dotáhne. ~


Hlavní stránka
Postavy a pojmy

<Předchozí>...<Následující>


2 komentáře: