pondělí 26. srpna 2019

JAB1 - kapitola 3 (2) @

Kapitola 3 - 1/2

Rutledge ze sebe vydal podrážděný zvuk. „Jak jsem si myslel. Vypadni a pokud mě budeš znovu obtěžovat—”

„Ne.” Shawn strčil ruku do Rutledgeových boxerek a chopil se jeho ptáka.

Utekl jeden úder srdce.

Shawn byl rozpolcený mezi hysterickým smíchem a panikou. Měl ruku na ptákovi jiného chlapa. Na ptákovi profesora Rutledgea.

Byl v jeho ruce teplý. To ho napadlo jako první. Rostl a mohutněl každou uběhlou sekundou. Trochu ho to vylekalo, ale taky mu to dodávalo sebevědomí. Ať Rutledge říkal, co chtěl, chtěl ho.

Shawn ho zkusmo zmáčkl a podíval se na něj. Rutledgeova tvář zůstala lhostejná. Z nějakého důvodu to Shawna vytočilo. Usmál se. „Vypadá to, že máte slabost pro 'pěkné kluky s prázdnou hlavou', profesore.”

Rutledge semkl rty k sobě. Jinak vypadal skoro znuděně. „To je jen fyziologická reakce na stimul a pěknou tvář. Nejsi zodpovědný za své fyzické vzezření, takže je to jen stěží něco, na co bys měl být hrdý. Teď pokud to vážně chceš udělat, přestaň mrhat mým časem.”

Shawn na něj zahlížel a hladil mu penis do plné tvrdosti. Sledoval neznatelné změny v jeho dechu. Ten úhel byl příšerný, takže ho vytáhl. Bylo to velké a silné – a velmi blízko jeho tváři. Jen centimetry od něj. Shawn si nervózně olízl rty, nebyl schopen odvrátit zrak. Muselo mít alespoň dvacet centimetrů.

Rutledge si povzdechl, jako kdyby ho znechutila reakce vlastního těla, a mírně se posunul. Vršek jeho penisu teď zatlačil na Shawnovi rty. „Saj.”

Shawn se opatrně nadechl. Nepáchlo to tak zle. Nejistě olízl vršek. Chuť byla... divná, ale vůbec ne tak strašná, jak čekal. Znovu olízl.

Profesor zabručel, ještě pevněji mu sevřel vlasy. „Otevři pusu.” Byl to rozkaz.

Shawn udělal, jak mu bylo řečeno, a tlustý vršek se mu vtlačil do úst. Shawn jemně nasál. Část jeho mysli byla pořád zaseklá na tom, že měl v puse penis profesora Rutledgea, a nemohl tomu úplně uvěřit, ale to teplo a tíha penisu, co mu doširoka roztahoval rty, z toho dělala realitu.

Rutledge měl oči upřené na jeho tvář, jak vtáhl penis hlouběji, jeho ruka na Shawnově hlavě ztěžkla. Shawn se mu podíval do očí, zčervenal a zavřel oči s odhodláním soustředit se jen na to, aby odvedl svou práci. Čím dřív se Rutledge udělá, tím dřív to skončí a tím dřív na to bude moct zapomenout.

Ale se zavřenýma očima se k životu probudily jiné jeho smysly a všechno cítil mnohem silněji.

Bylo to... tak divné. Rutledge byl v jeho ústech tvrdý a hutný a chutnal jako kůže a něco dalšího. Bylo to divné, ale nebylo to strašné. Shawn se odtáhl, nadechl se a znovu nasál žalud, jak klouzal trochu dál, jak to zkoušel. Chviličku se bál, že to nedělal dobře, ale řekl si, aby nebyl hloupý: neexistovalo něco jako špatná felace, ne?

Shawn šel ještě trochu víc dolů, snažil se natáhnout do sebe co možná nejvíc z velkého penisu. Šel dolů a pak zase nahoru, nastavil si rytmus a snažil se si na něj zvyknout. Tak moc se na to soustředil, jak se snažil v hlavě počítat, že mu chvilku trvalo, než si uvědomil, že mu Rutledge něco povídal.

Shawn se s tichým mlasknutím odtáhl od penisu a vzhlédl k Rutledgeovi, pořád ho cítil na jazyku. Zamrkal na něj a musel potlačit to směšné nutkání se ho zeptat, jestli to dělá dobře, jako žáček nadšený potěšit svého učitele. „Co?” řekl místo toho. Když byl nervózní, jeho hlas jako obvykle vyzněl trochu drze. Někdy měl tendence překompenzovat.

Rutledge se na něj jen díval, co mu přišlo jako věčnost, s jeho tmavýma očima ztěžklýma a otupěnýma. Nakonec řekl: „Tohle je tvůj první pták, Wyatte?” Rutledgeův hlas byl hrubý a hrdelní, jako kdyby on zrovna poslední pár minut strávil s ptákem v puse.

„Záleží na tom?”

Rutledgeovi se zkroutily rty. „Ne. Ale vysvětluje se tím, proč jsi v tom tak strašný.”

Shawn se zamračil a zmáčkl jeho erekci. „Zdá se, že váš pták si myslí, že mi to jde.”

Rutledge si odfrkl. „To jenom dokazuje, jak jsme my muži snadní.” Podíval se Shawnovi na rty. „Jen do toho, ale přestaň nad tím tolik přemýšlet. Na hodinách nemyslíš, ale teď, když bys neměl přemýšlet, myslíš až moc.”

Shawn na něj zahlížel, ale přikývl.

Párkrát Rutledgeova ptáka olízl, než kolem něj znovu obemkly rty a dělal si, co chtěl, k čertu s rytmem a soustředěním.

Takhle to bylo mnohem nemravnější. Šel dolů, co jen dokázal, aniž by se zadusil, pak se vrátil a odtáhl se, dlouze olízl dolní stranu Rutledgeova ptáka a olízl mu štěrbinu, ochutnal slanou hořkost.

Shawn se snažil nemyslet na to, jak oplzle takhle vypadal, když mu hlava skákala a všude mu stékaly sliny, jak sál ptáka svého profesora. Rutledge bručel a naváděl mu hlavu dolů, takže evidentně dělal něco dobře. Po tomto ujištění Shawn dál sál a teď pusou pracoval rychleji. Nevšímal si bolesti v čelisti a rukou pohyboval rychleji po té části Rutledgeova ptáka, která se mu nevešla do úst.

„Otevři oči,” procedil Rutledge.

Shawn je otevřel a vzhlédl k němu. Jejich oči se setkali a Shawn zčervenal, byl si silně vědom, že měl rty pořád pevně obemknuté kolem ptáka svého profesora. Ptáka jeho profesora. Zkurvený světe.

„Teď ti vyšoustám pusu,” řekl Rutledge tak konverzačním tónem, jako kdyby zrovna neměl ptáka v ústech svého studenta. „Sedni si a nech to na mě. Dívej se na mě.”

Shawn cítil, jak mu tváře a krk zrudly, ale udělal, jak mu bylo řečeno. Rutledge se přesunul, svýma silnýma, velkýma rukama chytil jeho tvář z obou stran. Jeho pták vyklouzl z Shawnových úst, až uvnitř zůstal jenom žalud. Shawn se podíval na Rutledgea. Ten mu pohled oplatil a přirazil hluboko do jeho úst. Shawn zalapal po dechu, vzpíral se svému dávicímu reflexu a zoufale se snažil dýchat kolem jeho ptáka, ale stejně s ním udržoval oční kontakt, jak mu bylo řečeno.

Rutledgeovi se rozšířilo chřípí, očima cestoval po celé Shawnově tváři. Vytáhl se a znovu přirazil. Pak znovu. A znovu. A celou dobu se na něj díval. Shawn si byl jistý, že se červená, protože mu to přišlo neuvěřitelně zvrácené. Byl to jeho profesor – nejobávanější profesor na škole – co používal jeho pusu, aby se udělal. Všechno mu přišlo příliš a drtivé: chuť, tíha, ten pocit Rutledgeova ptáka v jeho ústech, ty silné ruce, co mu pevně svíraly tvář, zatímco mu Rutledge přirážel do úst, jak Rutledgeovi začal víc a víc hrubnout dech, a jeho tmavé intenzivní oči upřené do Shawnových—

Rutledge přirazil boky a Shawn se málem zadusil, ale přestál to a cítil, jak mu horká šťáva stříkla dozadu do hrdla, tryskala v rychlém sledu. Zakašlal a pustil měknoucí penis z úst.

„Spolkni to,” rozkázal Rutledge.

Shawn na něj zahlížel, ale udělal, jak mu bylo řečeno, i když s jistými obtížemi. Naštěstí to nechutnalo tak hrozně, jak čekal.

Rutledge na něj shlížel se ztěžklýma očima a zhluboka se nadechl. V následujícím okamžiku se jeho tvář uzavřela. Stáhl ruce a zakasal se. „Ucházející.”

Shawn nevěděl, jestli se má smát nebo tomu kreténovi dát pěstí. Vstal, otřel si svoje nateklé rty a řekl: „Díky, profesore.” Hlas měl chraplavý a skřípavý – z toho, jak sál ptáka svému profesorovi. „Takže ohledně těch známek?”

Rutledgeovi ve tváři zatěkal sval. Vypadal naprosto vytočeně. „Odchod, Wyatte.”

Shawn odešel.

Jak se za ním dveře do profesorova kabinetu zavřely, vydechl si. Nemohl uvěřit, že to vlastně udělal. Sál penis jiného chlápka. Ze všech lidí dovolil zrovna Dereku Rutledgeovi, aby se mu udělal do pusy výměnou za známku.

Shawn se začervenal a rozhlédl se. Najednou byl paranoidní, že všichni mohli jen z jediného pohledu na něj odhadnout, co se zrovna stalo. Ale nikdo mu nevěnoval pozornost. Nikdo nic nevěděl.

Všechno bylo v pořádku.

Co se stalo, stalo se. Mohl ten incident hodit za hlavu a předstírat, že se to nikdy nestalo.

Teď mohl jenom doufat, že Rutledge splní svou část dohody.
--------------------------------------------



Hlavní stránka

<Předchozí>...<Následující>

6 komentářů:

  1. a stalo se , líbí se mi že i teď to mělo vtipné momenty jako na hodinách nemyslíš .. :) moc děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez těch vtipných momentů by to bylo příliš trapné překládat... (-‸ლ)

      Vymazat
  2. Mno, taky jsem zvědavá, zda byla uzavřena dohoda či ne... Ale novela není tak dlouhá, tak to slibuje hodně akce a málo plků okolo, no ne? :D Děkuji za překlad. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak se bude chlapec ještě asi trochu divit. Děkuji.👍

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že to nebude také jednoduché 😆 ďakujem 🧡🧡🧡

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat