sobota 6. listopadu 2021

FOD - kapitola 32


Kapitola 32


Po večeři šel Fang YouRan do kuchyně umýt nádobí. Ji HanYu ležel na pohovce a sledoval televizi.

Zhou YunSheng se posadil vedle něj a zašeptal: „Pokud nemáš dost peněz, proč nepožádáš svého strýčka? Cao má spoustu peněz.”

Ji HanYu byl evidentně strašně znechucený, když slyšel, jak z jeho úst vzešlo to slovo „peníze”. Vypadal trochu netrpělivě. „Peníze, co nejsou moje, ale mého strýčka. Kromě toho copak to nevíš? Ačkoli moje matka pochází z rodiny Cao, je to nemanželská dcera. Kdykoli jsme přišli na návštěvu, moji babičku to nesmírně nahněvalo. Bylo by divné, kdyby nám můj strýček pomohl.”

„Ach, aha, ale zdá se, že tě lituje, copak tě vždycky nezve na večeři?” ptal se Zhou YunSheng vytrvale.

„Kdy vypadal, jako že mě lituje? Ty večeře jsou jen šance, jak si vychutnat žalostné vzezření mě a mojí matky. Celou rodinu má v hrsti, o náš život nebo smrt se nezajímá. Myslíš si, že bych na ty jeho večeře chodil, kdybych se nebál, že ho urazím? Dobrá, přestaň se vyptávat, je to otrava!” Ji HanYu po něm vrhl ostrý pohled.

Zhou YunSheng byl zticha, pak se vrátil zpět do svého pokoje a zamknul dveře.

Ačkoli teď spolu Ji HanYu a Lin ChengZe na oko chodili, ještě spolu neměli sex, neboť Lin ChengZe byl tak zběhlý v umění svádění. Ji HanYu se původně přestěhoval do jeho domu, aby ho v posteli zničil, ale v Lin ChengZeově domě objevil svou spřízněnou duši Fang YouRana. Od té doby si vždycky sám od sebe ustlal na pohovce.

Pro Zhou YunShenga to bylo velké štěstí. Ji HanYu se svou neochlupenou hrudí a povahou vzpurného náctiletého nebyl jeho typ.

Jelikož teď měl Lin ChengZe na účtě jenom dvě stovky, on i Ji HanYu se vlastně spoléhali na Fang YouRanovu výplatu. Jelikož byl Zhou YunSheng v Lin ChengZeově těle, nevyhnutelně se nakazil jeho zlozvykem užívat si luxusu. Bylo prostě nesnesitelné nemít peníze, co by mohl volně utrácet.

„Dobrá, musím si honem najít nějakou rychlou práci,” řekl Zhou YunSheng, zatímco zapnul počítač. Prsty mu létaly po klávesnici a filtrovaly užitečné informace.

Lin ChengZe neměl žádný diplom, ani zkušenosti. Hledat nějakou luxusní pozici bylo z obliga. Naštěstí měl výjimečnou tvář, takže vždycky mohl prodávat úsměv nebo tak něco. Zhou YunSheng si protáhl krk, až mu v něm zapraskalo, zatímco pronikl na oficiální webovou stránku jedné větší zábavní společnosti. Když našel něco zajímavého, prsty se mu zastavily.

Na obrazovce byla oficiální stránka společnosti AYA a příspěvek s informacemi o náboru. AYA byla největší firma na světě, co prodávala luxusní zboží včetně značkových kabelek, hodinek, oblečení na míru, parfémů, luxusních aut a jiných špičkových produktů.

Mít nějaký luxusní produkt od AYA bylo symbolem identity a postavení. Kdykoli pustili do oběhu nový produkt, v módních kruzích to zavibrovalo.

Tentokrát AYA připravovala parfém, co si měl podmanit trh v zemi C, a tak potřebovali nějakého modela či modelku ze země C, aby natočili několik reklam. Podmínky pro přijetí byly velmi jedinečné: 1. být nádherný a skutečně krásný, jak muži, tak ženy; 2. být mladý, nejlépe ve věku 15 až 18 let; 3. výška minimálně 175 cm a výš, pěknou a přirozenou pokožku bez líčení; 4. jedinečný temperament, čistý a něžný, ale také okouzlující a vyspělý.

S těmito čtyřmi podmínkami jste mohli prostě vyřadit 80% nebo 90% zábavních kruhů.

Zhou YunSheng si podepřel hlavu dlaní, rty se mu mírně vyklenuly. Lin ChengZe měřil 176 cm. Co se týkalo jeho pokožky, Zhou YunSheng mu mohl upravit fyzická data a věnovat mu tak tu nejlepší pokožku. Lin ChengZemu bylo také 17. První a druhou podmínku už splnil a po úpravách bude jeho vzhled a pokožka také bezchybná, takže i třetí byla v pohodě.

Co se týkalo té čtvrté podmínky, pro ostatní to byl nejslabší článek, ale pro Zhou YunShenga, nesmrtelnou bytost, co se tisíckrát reinkarnovala, to byla hračka. Vyspělý, okouzlující, čistý, něžný, vlídný, násilný, zlý, slušný... … Co koho napadlo, to dokázal zahrát.

Jelikož splnil všechny podmínky, vezme tu práci. Zhou YunSheng si promnul bradu a plánoval, jak se dostat do konkurzu.

Naboural se do oficiální webové stránky jedné zábavní společnosti a pak použil své super schopnosti, aby si vytvořil identitu umělce a propojil ji se jménem prostředníka. Jelikož se musel účastnit zkoušek na vysokou, co se budou konat příští rok v červnu, podepsal smlouvu, co vyprší v dubnu. Pak se naboural do oficiálních stránek AYA a přidal své jméno na seznam kandidátů.

Po tom všem zvedl telefon, aby kontaktoval svého nového agenta.

„Haló, tady Yu Meilian, kdo je tam?” zeptala se žena lenivě a jen tak mimochodem, zatímco si zapálila cigaretu a vsunula si ji do úst.

„Sestři Yu, zdravím, já jsem Lin ChengZe. Původně jsem spadal pod Simona, ale teď jsem pod vaším jménem. Přeložili mě už před nějakou dobou, ale kontaktuji vás až teď. Je mi tak trapně.” Lin ChengZe měl jasný a mírný hlas, pěkně se to poslouchalo.

Yu Meilian nakrčila čelo a pak ho zase uvolnila. Vybavila si všechny umělce pod Simonem, jak to, že o žádném Lin ChengZem neslyšela? Simon před pár měsíci zemřel při autonehodě, Yu Meilian a ostatní prostředníci si rozebrali jeho nejslibnější umělce. Jelikož z Lin ChengZea neměla žádný dojem, neměl by být tak výtečný.

Jak o tom Yu Meilian takhle přemýšlela, její zájem pohasl. Dobrý hlas byl užitečný, ale na přežití to nestačilo. V zábavních kruzích byl denním chlebem vzhled.

Byla připravená mu věnovat pár prázdných slovíček a zavěsit, když se na druhém konci ozvala explozivní novina.

„Sestři, AYA mě vybrala na ten zítřejší pohovor, mohla byste mě přijít vyzvednout?”

„Počkat, počkat, jsi si jistý, že to byla AYA?” Yu Meilian vypadla cigareta z úst. Skoro jí do sukně propálila díru. Vyskočila a pleskáním se to snažila uhasit. Přitom se honem ptala.

AYA byla ta nejluxusnější z luxusních značek. Každý představitel jejich produktů byl jednou z největších a nejvlivnějších mezinárodních superhvězd. Konečně vybírali nového modela, která zábavní společnost k tomu neupírala zrak? Všichni se chtěli vmáčknout na ten seznam k pohovoru.

Yu Meilian odhodila veškeré zábrany, aby k tomu pohovoru protlačila jednoho ze svých umělců, ale nakonec ji odmítli a její sok měl to štěstí, že se tam dostal.

Yu Meilian byla štěstím bez sebe. Vlastně jí to štěstí spadlo rovnou do klína.

Sevřela telefon a nejistě se zeptala: „Jak ses dostal na seznam? Kdo ti tam dopomohl?”

„Nikdo. Šel jsem po ulici a setkal jsem se s cizincem jménem Bonnie. Vnutil mi vizitku a řekl mi, abych se účastnil pohovoru v AYA. Ze začátku jsem tomu nevěřil, ale zrovna jsem viděl seznam kandidátů, co AYA ohlásila. Proto vám volám.”

Zhou YunSheng měl velmi nervózní hlas, ale tvářil se lenivě a poklidně. V místnosti nebyl nikdo, komu by mohl dopřát kompletní představení.

„Chvíli vydrž, podívám se.” Yu Meilian potlačovala své silně bušící srdce a vyhledala si oficiální webovky AYA. A opravdu, na seznamu bylo Lin ChengZeovo jméno. Srdce se jí na okamžik zastavilo, pak si rychle otevřela profil u společnosti a vyhledala si data tohoto svého umělce.

Vyskočila na ni Lin ChengZeova extravagantní tvář a ona díky tomu naprosto zatuhla v židli.

Jů, takový fešák, jak ho mohla minout?

To měla oči zalepené bobky? Zbylé umělce jim společnost naštěstí nahodile rozdělila. Že ho přidělili zrovna jí, bylo vážně štěstí! Pokud by se Lin ChengZe neproslavil, pak by Bůh litoval, že mu dal takovou tvář!

Yu Meilian se několikrát zhluboka nadechla, aby zněla klidněji. „Ach, vidím tě na seznamu. Kde bydlíš? Zítra tě vyzvednu v půl deváté.”

Zhou YunSheng jí nahlásil adresu, zavěsil, zavrtal se pod peřinu a šel spát.





Druhého dne Zhou YunSheng zrovna snídal, když řekl Ji HanYuovi: „Nějakou dobu nepřijdu na vyučování, pomoz mi vyřídit omluvenku.”

Ji HanYu se ho nezeptal proč, akorát přikývl.

Zhou YunSheng se na něj podíval a vlídným tónem řekl: „Neboj se, ačkoli rodina Ji zbankrotovala, určitě něco vymyslíme.”

Ji HanYu se na něj ani nepodíval, akorát ze sebe vypustil prázdné „aa”, ale v duchu se Lin ChengZemu vysmíval. Evidentně ho k smrti nenáviděl, ale stále se s ním nerozešel. Zachtělo se ti mých bohatých přátel a chceš se vyškrábat na vrchol? Pokud si troufneš udělat krok vpřed, nechám tě spadnout a zničit na kusy!

Včera večer Ji HanYu intenzivně políbil Fang YouRana. Ten byl dneska jako ve snách a netroufal si na Lin ChengZea promluvit. Takže se ho ani on nezeptal, kam šel.

Po snídani se ti dva chlapci vydali do školy. Zhou YunSheng šel zpět do svého pokoje, aby se převlékl do bílé košile a světle modrých džín. Zrovna si strkal mobil do kapsy, když mu zazvonil. Byla to Yu Meilian.

„Jsem tady před domem. Černé audi s poznávačkou xxxxx.”

Zhou YunSheng přitakal a v poklidu sjel výtahem dolů.

Když nastoupil do auta, Yu Meilian si ho prohlédla od hlavy až k patě. V očích se jí zračila hrdost, jako kdyby našla nějaký poklad.

„Natáhni ruku, ať zjistím, jakou máš pleť. Pokud nemáš pleť dle jejich standardu, můžeme to stejně dobře otočit.” Otevřeně napružila prsty, aby se dotkla jeho delikátní kůže. Udivilo ji to.

„Bonnie se mě taky dotkl, spletl jsem si ho se zvrhlíkem.” Zhou YunShengovi mírně zčervenaly tváře, jeho extravagantní krása tak byla ještě nápadnější.

Yu Meilian se zasmála. Za jízdy se vyptávala: „V kterém jsi ročníku?”

„V posledním na střední, v červnu budu dělat zkoušky na vysokou.”

„Tak co máš v plánu dělat pak? Rodiče ti zemřeli, takže musíš mít práci, aby ses uživil, ne? Četla jsem tvoji smlouvu, vyprší na konci dubna. Bůh ti nadělil tuhle tvář, byla by prostě škoda ji nevyužít. Pokud jsi ochotný smlouvu prodloužit, slibuju, že z tebe udělám mezinárodní hvězdu. Jen se na sebe podívej, žádný diplom, žádné pracovní zkušenosti, nezletilý, ostatní společnosti tě nebudou chtít! Ani nemluvě o tom, že si budeš moct vydělat jen méně...” Yu Meilian nijak nešetřila a snažila se ho přemluvit. Bála se, že přijde o ten poklad, co jí spadl do klína.

„Moji rodiče doufali, že půjdu na prestižní univerzitu. Vždycky jsem jim to přání chtěl splnit.” Zhou YunSheng se ve správnou chvíli zatvářil smutně.

Yu Meilian byla zticha, po chvilce se mu vysmála: „Takže tohle je jen takový odraz? Myslíš si, že budeš moc tak snadno uspět?”

Zhou YunSheng se po ní úkosem podíval, rty se mu mírně vyklenuly.

Ty sebevědomé oči a ten jeho elektrizující výraz byly až příliš silné. Yu Meilian musela odvrátit zrak. Rozpačitě obrátila pozornost zpět k řízení, ale v duchu byla spokojená.
----------------------------------------

~ Tak mám pocit, že už se ZYS ani trochu nedrží zpátky. V předchozích světech se dalo říct, že je to takové neviňátko, ale teď se nám vybarvil skrz na skrz jako pořádné kvítko. No, uvidíme, co z toho vzejde...  ~ 

1 komentář:

  1. Páni, tohle fakt miluju 😍. Nemůžu se dočkat další soboty! Ty kapitoly jsou tááák krátký....

    OdpovědětVymazat