středa 1. února 2017

TS - kapitola 47-50

~ Tak jsem to původně chtěla rozdělit na dvě části, no, ale to by ode mě bylo celkem kruté, takže dlouhé prvoúnorové překvapení. ~

Kapitola 47 – Kaiovo pozvání


„Režisére, rozhodlo se o kandidátech do letošní série 'Milence snů'. Prosím, prohlédněte si je.”

V zasedací místnosti se sešlo několik členů televizního štábu, aby prozkoumali informace o posledním programu a prodiskutovali produkční záležitosti.

„Spárovat mužské celebrity s vytříbenými muži ze společnosti. Takové téma rozhodně způsobí povyk. Letos budeme mít kromě úspěchu ještě větší úspěch, haha.” Režisér si postrčil brýle. Zdvořilý pohledný muž se s úsměvem podíval po štábu vedle sebe. „Na začátku je deset mužských celebrit a o čtyřech už je rozhodnuto, že se dostanou do finále. Už jste ty čtyři finalisty vybrali?”

Když režisér prolistoval několika stránkami, zavřel složku s informacemi a podíval se na tým.

„Ano,” řekla produkční s brýlemi s tlustými, černými obroučkami. „Rozhodli jsme se podpořit Feng Xiujieho. Za posledních pár let mu jeho titul jednoho ze čtyř princů zábavního průmyslu přilákal hodně pozornosti. Také má dobrou image, takže jeho účast v tomto programu bezpochyby způsobí celkem rozruch.”

„Co se týče těch dalších tří, také jsem se rozhodli použít populární nebo kontroverzní celebrity.” Produkční se na chviličku odmlčela, zamračila se a pak váhavě pokračovala: „Kaii, co si myslíš o Tang Fengovi?”

„Tang Feng?” Muž mírně přimhouřil oči za brýlemi. Zrovna si vzpomněl, že si vlastně nepřečetl celou informační brožuru. Natáhl se, aby ji znovu otevřel, a nebyl schopen najít Tang Fengův profil. Zahlédl ho, až když obrátil na poslední stránku.

Kai si pročetl Tang Fengův profil.

„Podle našeho plánu ho vyloučíme ve čtvrté epizodě.” Produkční pak promluvila tichým hlasem: „Ale včera jsem se podívala na Weibo a jeho fotografie ve starověké róbě byla třetí nejsledovanější ve sdílení a komentářích. A taky jsem zahlédla diskuzi o jeho nebo Ge Chenově možnosti hrát ve filmu.”

Další člen štábu dodal: „Já mám v Tianchen Enterteinment známého. Evidentně mají v plánu strčit Tang Fenga do časopisů na rozhovory a fotoreportáže. Zdá se, že Lu Tianchen má v úmyslu začít Tang Fenga propagovat.”

„Pokud ve vysílání dojde i jen na polovinu těch zpráv o Tang Fengově náhlém odhalení, tak to programu jenom prospěje.” Produkční své myšlenky neskrývala.

Kai přikývl a podepřel si rukama bradu. „Hm, budu vám věřit, ale host, kterého jsem tentokrát vybral, není člověk, co si nechá rozkazovat od druhých. Jak nakonec program dopadne, nemůžeme ani vy, ani já rozhodnout.”

S nepatrným úsměvem Kai dodal: „Ale věřím, že Tang Feng by měl být schopen vydržet aspoň do konce. Dohodneme se takhle: nejdřív se zaměříme na Feng Xiujieho. Co se týče Tang Fenga, ještě ho moc propagovat nebudeme.”

„Náhlé zjevení černého koně je také způsob, jak si zvednout sledovanost.”

Kai odešel ze zasedací místnosti a jak šel, vytáhl svůj mobil a vytočil číslo svého dobrého přítele.

O chviličku později ho to spojilo.

„Hej, nemáš poslední dobou až moc volného času, že jsi celý nervózní? Pojď do mého programu. Je to jenom o povídání o lásce a podobně s mužskými celebritami. Není to tvoje expertýza?” namířil Kai tak nějak škádlivě na člověka na druhém konci.

„Kaii, přijdu ti jako zahálčivec?” Muž na druhém konci se uchechtl.

„Nebuď tak bezcitný. Přece jsme kamarádi už léta.” Kai se zasmál.

„Haha, nádherné mužské celebrity mám rozhodně rád, ale neholduju tomu, aby se tyhle osobní záležitosti probíraly na plátně. To je celkem hloupé. Proč ses najednou rozhodl mi zavolat?”

„Neměl jsem na výběr. Kdo ti řekl, aby ses hned po návratu objevil v luxusním finančním magazínu? Pohledný, bohatý a svobodný: dokonalý diamantový mládenec. A jednu z těch celebrit v programu znáš.” Kai se odmlčel, utekl mu ledový úšklebek a naschvál svá slova zpomalil. „Nedávno s tebou přišel do televizní stanice, Tang Feng.”

„Tang Feng?” Hlas toho druhého oživl.

„Ano, máš zájem?” Kaie Charlesova reakce naprosto uspokojila. Byl jeden z těch mála lidí, co věděli, že Tang Feng bydlel u Charlese.

„Nemůžu ti odpovědět okamžitě. Zavolám ti zítra.”

Zatímco Charles jel na celkem rušné ulici, vyndal si z ucha sluchátko. V koutcích rtů mu visel úsměv. Tak Tang Feng?




Kapitola 48 – Celého tě sním (1)


Tang Feng měl na Charlesově domě nejradši tu luxusní koupelnu v hlavní ložnici. Ačkoli ložnice pro hosty byla nádherná, pořád byl mezi ní a hlavní ložnicí velký rozdíl. Týden poté, co Tang Feng začal bydlet u Charlese, mu Charles dal heslo ke dveřím k hlavní ložnici.

Jelikož Tang Feng znal správnou dobu a způsob, jak co dělat, obzvláště si užíval dvě hodinky hovění ve vaně, zatímco Charles nebyl doma. Zatímco ležel v teplé vodě, pohodlně se opřel, srkal ze sklenice džus a sledoval filmy v televizi, co visela na opačné stěně.

Film, co dneska sledoval, byla romance, co byla před nějakou dobou velmi populární ve Francii. Byl to příběh o šlechtici, co při seskoku padákem přišel o obě nohy. Jelikož se nebyl schopen starat sám o sebe, najal si mladého Afričana jako svého pomocníka. Dali se dohromady dva lidi z naprosto odlišných světů. Film nerozebíral obvyklé linie o rozdílu mezi společenskými třídami nebo nenáviděné téma rasové diskriminace. Místo toho to byla vřelá romantika, co všechno překonala, a zanechala v divákovi vřelý pocit.

Realističtější a tragičtější zápletka by mohla s diváctvem více rezonovat a zanechat větší dojem, ale Tang Feng měl osobně radši vřelejší filmy. Bez ohledu na to, jaké těžkosti nebo krize člověk v životě zažil, prostě je musel překonat. Ne kvůli nějakému zvláštnímu důvodu, ale prostě proto, aby se dočkal lepšího zítřka.

Když se Tang Feng dodíval a dopil svůj džus, vykráčel z koupelny zabalený v županu. K jeho překvapení už na něj Charles čekal. Z minulých zkušeností věděl, že se Charles obvykle nevracel tak brzy.

„Má lásko.” Charles k němu přišel s rozevřenou náručí.

„Pěkně voníš.” Charles kolem Tang Fenga obalil paže a vesele nasál tlumené aroma mýdla na jeho krku a také mu tam vtiskl pár jemných polibků.

„Dneska jsi přišel velmi brzy.” Tang Feng se chopil obou Charlesových rukou a unikl z jeho objetí. Tang Feng si nebyl jistý, jestli se Charles nakazil nějakou zvláštní nemocí nebo měl nějaký jiný problém, ale poslední dobou vždycky, když jej Charles spatřil, objal ho nebo ho políbil, jako kdyby se neviděli léta. Bylo to tak časté, že ho Tang Feng chtěl někdy nakopat do obličeje!

Charles se usmál, jak jednu svou paži položil Tang Fengovi kolem ramen a druhou propletl pod koleny. Bez varování Tang Fenga zvedl.

„Charlesi!” Šokovaný Tang Feng se rychle přitiskl Charlesovi ke krku. Bylo to poprvé v jeho životě, kdy ho někdo takhle nesl.

„Jsem vážně silný, takže se neboj, že tě pustím.” S krátkým smíchem ho Charles odnesl do postele a jak sklonil hlavu, začal ho líbat. Líbal ho od čela přes hranu jeho nosu ke tvářím, rtům, bradě a krku... Postupně zamířil dolů, jemně a vytrvale. Byl to pocit, jako kdyby byli skutečný pár.

„Vždyť jsme to dělali včera,” řekl Tang Feng, jak mu Charles rozevřel župan a odhalil nahou hruď, co se v tlumeném světle mírně leskla. Charles strategicky přesouval ústa v něžném hlazení po celém jeho těle. Tang Fengův dech začal bezděky zrychlovat.

„Chci to s tebou dělat až do úsvitu. Chci tě držet blízko ve svém náručí,” řekl Charles, jak k němu vzhlédl s doširoka rozevřenýma očima. Pak znovu obrátil pozornost dolů a pokračoval v líbání Tang Fengova břicha, stehen, kolen a nakonec plosek jeho nohou.

„Jsi tak okouzlující. Tím myslím, že dokonce i nehty u nohou máš nádherné.” Jak Charles mluvil políbil jeho zakulacené, pěkné palce.

„Hej...” Trochu lechtivý Tang Feng nohu stáhl. Charles ho nenechal uniknout a znovu se ho chopil.

„Je ti trapně? Haha, jenom jsem řekl pravdu.” Charlesovy prsty si hrály s Tang Fengovým bledým kotníkem. Díval se na světle modré žíly, co se táhly pod kůží Tang Fengova chodidla. Naklonil se a znovu jej políbil. „Zrovna teď tě chci vážně sníst.”

Tang Feng pozvedl obočí. Když byl dřív s Charlesem v posteli, vždycky ho nechal, ať vede, protože jeho techniky nebyly vůbec špatné. Ale zrovna teď by možná nebyl špatný nápad zkusit něco nového.

„Tak to uvidíme, jestli to dokážeš.” Tang Feng se usmál. Zvedl jednu svou nohu a stoupl na Charlesovu pevnou hruď.




Kapitola 49 – Celého tě sním (2)


„Jsi první člověk, co se na mě kdy odvážil stoupnout.” Charles přimhouřil oči, koutky úst se mu zvedly v živočišném úsměvu. Zrovna když Charles domluvil, Tang Feng znovu zvedl nohu a stoupl Charlesovi na rameno. Jednu nohu měl Tang Feng na posteli, zatímco druhou stál na Charlesovi. Jeho volný župan mu tělo zakrýval jen z půlky. Z místa, kde Charles ležel to byl naprosto skvostný pohled.

„Jsi arogantní muž.” Tang Fengova přísná slova zjemnil jeho shovívavý tón. Charles se chopil jeho nohy a přesunul se, aby mohl políbit jeho chodidlo. Tang Feng se nohou schválně otřel o Charlesovy dlaně; Charles měl pocit, jako že celý žhne. Jaký rozum? Jaká kontrola? Všechno to mohlo jít k čertu.

Jak Tang Feng už dříve poznamenal, Charles byl v posteli velmi zkušeným partnerem. Byl plný technik a měl tu správnou postavu k potěšení. Charles líbal Tang Fengovo tělo, vybíral si ty nejcitlivější oblasti. Líbal plosky jeho chodidel, nohy, vnitřní stehna, podbřišek, Adamovo jablko... Byl něžný, a přesto rozhodný; jeho techniky nebyly ani pro příjemce nikterak méně intenzivní.

Tang Feng s Charlesem zůstával naštěstí jen měsíc. Jinak by se bál, že možná umře z potěšení přímo v Charlesově posteli.

„Poslouchej, miláčku. Nemám komplex s panici, takže mi nevadí tvoje minulost s Lu Tianchenem.” Charles zlehka přejel jazykem po Tang Fengově uších, svíral ty jemné lalůčky v ústech, kousal a olizoval. Jeho hlas zněl kvůli potěšení podivně hluboce.

Pevně sevřel Tang Fengův pas a jednou rukou mu zakryl zadek a pak se Charles přesunul mezi jeho nohy a zvedl jej, aby Tang Feng seděl na něm. Bylo to poprvé, co se rozhodli pro tuhle pozici. V té přílišně důvěrné pozici vypadali jako hluboce zamilovaný pár.

„Ani já ne, takže mi nevadí, jak jsi v minulosti spal se spoustou lidí, pokud nemáš žádné nemoci a máš zdravé tělo.” Tang Feng si složil ruce kolem Charlesova krku a sklonil se dolů, aby ho políbil na čele. Slyšel, jak si Charles slastně povzdechl.

„Mám rád, když mě líbáš.” Charles pevně objímal Tang Fengův pas a záda a lačně jej líbal na bradě a jemných rtech.

„Dneska... Vypadáš jako hlavní hrdina z filmu, co je hluboce zamilovaný.” Tang Feng se mírně zachvěl. Zvláštní bylo, že tentokrát jej tenhle zločinec připravil jako kavalír. Ta něžnost, co přicházela z jeho pozadí byla trochu nesnesitelná.

„To zní nádherně. Tak ty jsi druhý hrdina toho filmu.” Jak Charles cítil, že je Tang Feng skoro připravený, zlehka ho nadzvedl a pak ho silou stáhl zpět dolů. Střetnutí jejich těl bylo jako výbuch sopky, s létajícími jiskrami a lávou všude kolem. Tang Feng tiše zasténal a obě paže omotal kolem Charlesových zad.

„Změnil jsem názor... Hmm, nejsi žádný hluboce zamilovaný hlavní hrdina... Jsi... Aach... Jsi jako divoké zvíře!” Tang Feng do sebe zhluboka nasál vzduch. Bylo to příliš hluboko, tak hluboko, že ho to užuž připravilo o tenhle jeho starý život.

Charles Tang Fenga hladil po pažích a pasu, nechal ho pomalu si přivyknout na to vniknutí. Zašklebil se a řekl: "Tak si zahrajme v Krásce a zvíře, miláčku.”

Jejich těla byla pevně natisknutá k sobě, hruď na hruď. Nikdy předtím necítili tep toho druhého tak zblízka jako teď.

Za oknem slunce pomalu zapadalo. Úchvatné, husté závěsy zakrývaly sluneční zář. Uvnitř se ozývalo jen občasné klení spolu s rozedraným dechem uprostřed noci chvějící se neřestí.

Poté neuvěřitelně unavenému Tang Fengovi zůstalo jen tolik energie, aby zavřel oči. A přesto Charles dostál svému titulu „zvířete” a dál hladil jeho chvějící se tělo.

„Charlesi.” Jakmile Tang Feng chytil dech, zavolal na muže, co ho momentálně líbal na prsty.

„Ano, miláčku, co potřebuješ?” Charles vzhlédl, stále v ruce držel Tang Fengovu ruku a lísal se k jeho kloubům.

„Nezamiloval ses do mě, že ne?” zeptal se Tang Feng a střízlivě se na něj díval.




Kapitola 50 – Celého tě sním (3)


„Nezamiloval ses do mě, že ne?” Tang Feng se na druhého muže střízlivě díval.

Charles se začal nahlas smát, jako kdyby slyšel ten nejvtipnější vtip roku. Smál se tak moc, že dokonce zaklonil hlavu. „Miláčku, jakou hru to hrajeme teď?”

„Okamžik pravdy, řekl bych.” Tang Feng se nonšalantně usmál. Posadil se, stáhl ruku, kterou držel Charles, a stáhl si jí vlasy, co mu spadly do čela. „Počítal jsem dny a už zbývá jenom asi týden. Před chvilkou jsem tě jenom bezstarostně škádlil, takže si to neber k srdci. Až naše dohoda skončí, nebudu se tě snažit najít a nebudu tě obtěžovat. Neboj se; nejsem paličatý, závislý člověk.” Tang Feng poplácal usmívajícího se Charlese po rameni, otočil se a vzal si první košili, co mu padla pod ruku, aby se oblékl. Pak vstal z postele a zamířil do koupelny.

„Charlesi, ty jsi hodný člověk.” Tang Feng si ta poslední slova nechal pro sebe. Ta byla vyhrazena jen pro chvíle, kdy byli v posteli.

Otevřel dveře do koupelny dokořán a zmizel Charlesovi z očí.

Úsměv na Charlesově tváři pomalu ztuhl, až zmizel úplně. Posadil se na posteli a silou si rukama promnul tvář. Zbýval jenom týden. Přesněji řečeno zbývaly jenom čtyři dny a pět nocí.

Čtyři dny a pět nocí. Čtyři dny a pět nocí?!

Kdyby mu to Tang Feng nepřipomněl, Charles by zapomněl, že se jejich měsíční dohoda blíží ke konci. Jak to tak rychle uteklo? Bůh času určitě drží dietu, že běží tak rychle. Mrknutím oka už tu byl konec jejich dohody.

Nebudu se tě snažit najít a nebudu tě otravovat.

Z koupelny sen ozvalo šplouchání. Tang Fengova předchozí slova se Charlesovi ozývala v mysli. Kdyby mu tohle někdo řekl v minulosti, tak by měl potají radost. Ach, to je krása, není třeba, aby ho obtěžovaly ty druhořadé celebrity. Už jimi byl znavený.

Líbil se mu Tang Fengův intelekt a takt, takže mu nevadilo celým srdcem si měsíc užívat všechno ohledně tohoto muže: jeho fascinující tělo, ty černé oči, co v sobě měly jak moudrost, tak hloubku, a také jeho smysl pro humor a nonšalanci.

Tang Feng byl jako obláček, co plynul po nebi. Člověk ho viděl, ale nemohl ho uchopit do rukou.

Tak co se teď dělo? Co bylo toto matoucí zrychlení jeho srdce, tenhle nezvaný tlak na hrudi a tenhle záhadný obrat nálady k horšímu? To se vůbec nepodobalo jeho přirozenému a nenucenému já.

Možná že to byla jenom chvilková posedlost Tang Fengem?

Kteří mladí a nádherní muži tu dnes nebyli? Bylo spoustu, co byli pohlednější a krásnější než Tang Feng, a nespočet těch, co měli lepší postavu!

Někdo, kdo byl chytřejší a informovanější než Tang Feng...

Někdo, kdo byl zábavnější a tolerantnější než Tang Feng...

Někdo, kdo byl sympatičtější než Tang Feng...

Dobrá, zrovna teď ho nikdo nenapadal. Ale on potřeboval akorát někoho, kdo by mu zahřál postel, ne nějakou citovou podporu.

Ale na druhou stranu by bylo lepší mít jak fyzické potěšení, tak psychologickou stimulaci zároveň.

„Správně, možná na něj za pár dní zapomenu. Jaká láska? Haha, to je směšné. Jak bych se mohl zamilovat do bezvýznamného herce?” zesměšňoval se Charles, jak si položil hlavu na dlaně. Ale jeho smích byl trochu nucený.

To šplouchání v koupelně už utichlo. Dle svých zvyků se Tang Feng pravděpodobně na další hodinku naloží do vany a přitom bude sledovat film. Charlesovi se ten jeho zvyk vážně líbil. Proč ho ještě nikdo nikdy nepozval, aby ve vaně sledoval filmy?

Za čtyři dny a pět nocí bude muset sedět ve vaně a sledovat filmy sám.

Ne, mohl by si jít najít nějakého pěkného modela nebo začínajícího herce, aby ho doprovázel.

Charles o tom chvíli popřemýšlel, pak se chopil svého mobilu a poslal zprávu: Kaii, popřemýšlím o tom.

Vyskočil z postele a vřítil se do koupelny. „Miláčku, co sleduješ za film? Chceš něco k pití? Nechám to sem někoho přinést.”

Ti dva muži, kdo koho vůbec snědl?
---------------------------------------------

~ Tak jsem neodolala a vyzkoušela ten TFův zvyk sledovat filmy ve vaně... ~

<Předchozí>...<Následující>

4 komentáře:

  1. Ha ha, žeby sa nám Pán Medveď až tak zmenil alebo je to len chvíľkové poblúznenie?

    skvelý preklad ako vždy!! Úžasne sa to číta a diki za extra porciu!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, z našeho medvídka se ještě stane škodná :x

      Vymazat
  2. Excelentní <3 ...True Star je úplně první čtivo v mém životě, které mě baví stále více a více a jsem plně rozhodnutá se ho nevzdat. Skutečně se to parádně čte a za gramatiku bych ti dala 1*
    ^^ děkuji za dnešní extra vydání :D

    OdpovědětVymazat